![]() |
Memleketinizin Yemeklerini Yer misiniz ?
[B]Memleketinizin Yemeklerini Yer misiniz ?[/B]
* Evet, beğenerek * Hayır, güzel değil * Diğer , [B]Belirtiniz[/B] |
--->: Memleketinizin Yemeklerini Yer misiniz ?
[B]Sivas'ın yemeklerini yemiyen heralde ağzının tadını bilmez diye düşünüyorum.Çünkü Sivas'ın o güzelim yemeklerinin tarifi ve güzelliği hiç bir yerde yoktur.:)
Oy güzelim MADIMAK , Oy güzelim ISIRGAN , Oy güzelim KETE Heyyttt be köyde olsam şimdi[/B] |
[B]Diğer yemeklerimizide unutmamak lazım.[/B]
|
Cevap: Memleketinizin Yemeklerini Yer misiniz ?
[B][COLOR="Green"]Sivas'ın yemekleri muhakkak çok güzeldir ama ben çok yemek seçtiğim için hepsini severek yemem mümkün değil. :)[/COLOR][/B]
|
ne bir lokma ekmek. ne bir kızı sevmek. seviyoruz senı baki mercimek :D :D
|
[B][COLOR=darkorange]mercimek dedinizde ne tesadüftür bende patlıcanlı mercimek yaptım tabi yanında pilav veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
DAL TURŞUSU sivas yemeklerini seviyorum ben yaaaaaa[/COLOR][/B] |
--->: Cevap: Memleketinizin Yemeklerini Yer misiniz ?
[B][QUOTE=kronick;318264][B][COLOR=darkorange]mercimek dedinizde ne tesadüftür bende patlıcanlı mercimek yaptım tabi yanında pilav veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
DAL TURŞUSU sivas yemeklerini seviyorum ben yaaaaaa[/COLOR][/B][/QUOTE] Ablacım sizin yemeklerle aranız çok iyi gibi görünüyor. :) [/B] |
dal turşu kavurmasıyla madımağı çok severim ama hasretlik olmuyoki bulsam yiyecem
|
[B]Kim yemez etli ekmegini madimak yemegini ve de yemek degil ama kusburnu recelini...[/B]
|
-->: Memleketinizin Yemeklerini Yer misiniz ?
[B]Dal turşusunu herkes çok seviyor hatta annemin yaptığı turşudan o kadar çok kişi istiyor ki bize kalmıyor bile :)[/B]
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 15:35. |