![]() |
JAPONCA ADINIZ !
[B]Japonca Adınız
A- ka B- tu C- mi D- te E-ku F-lu G- ji H- ri I- ki J- zu K- me L- ta M- rin N- to O-mo P- hayı Q- ke R-shi S- ari T-chi U- do V- ru W-mei X-na Y- fu Z- zi[/B] |
Cevap: JAPONCA ADINIZ !
[B][COLOR=darkred]BENIM ADIMA BAK YA NE KOMIK OLDU SAHSEN IYIKI TÜRK DOGMUSUM DEMEKTEN KENDIMI ALAMIYORUM[/COLOR][COLOR=blue] arikurikushi heeeeeeeeeeeeey[/COLOR][/B]
|
--->: JAPONCA ADINIZ !
[B][COLOR="Red"]ku [/COLOR][COLOR="Blue"]fu[/COLOR] [COLOR="DarkOliveGreen"]do[/COLOR] [COLOR="Magenta"]hayı[/COLOR] [COLOR="Purple"]ri[/COLOR][COLOR="Cyan"] ka[/COLOR] [COLOR="DarkOrange"]to[/COLOR]
[COLOR="DarkSlateGray"]Kufudohayırikato :D[/COLOR] Gerçekten çok ilginç ŞAAŞIRDIMMM ! Örneğin ben annem ile çok iyi dialoglar kurarım.Bazen annem kızar :D ama olsun sonuçta anamız ;) Ben aşağıda olsam annem beni nasıl çağırıcak :D :D Komedi ya... Kufudohayırikato Gel oğlum yemek hazır ![/B] |
Tukashikiari... Bu ne be............
|
--->: JAPONCA ADINIZ !
[B][QUOTE=EyüphanAydın;318102][B][COLOR="Red"]ku [/COLOR][COLOR="Blue"]fu[/COLOR] [COLOR="DarkOliveGreen"]do[/COLOR] [COLOR="Magenta"]hayı[/COLOR] [COLOR="Purple"]ri[/COLOR][COLOR="Cyan"] ka[/COLOR] [COLOR="DarkOrange"]to[/COLOR]
[COLOR="DarkSlateGray"]Kufudohayırikato :D[/COLOR] Gerçekten çok ilginç ŞAAŞIRDIMMM ! Örneğin ben annem ile çok iyi dialoglar kurarım.Bazen annem kızar :D ama olsun sonuçta anamız ;) Ben aşağıda olsam annem beni nasıl çağırıcak :D :D Komedi ya... Kufudohayırikato Gel oğlum yemek hazır ![/B][/QUOTE] Kufudohayırikato dersine çalıştın mı ?[/B] |
[B][COLOR=purple]chidojituka kötü:) arkadaslarım ismim tugba'yı bile kısaltıyolar.boyle olsa ne derlerdi acaba cido fln? =)[/COLOR][/B]
|
[B]Motorashi oldu bişde ben koyayım bari Motorashı kayutumui çok şükür ki güzel Türkçemiz var....[/B]
|
tu-ka-ri-ka-shi :)ALLAHtan türk'üz
|
[U]ARİKARİNKUCHİ :)[/U]
GAYET GÜZEL OLDU :) |
[COLOR="Magenta"]Rikachikimiku = HATICE :D
[/COLOR][COLOR="Orange"]ismim cok uzadiii ya :D [/COLOR] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 00:56. |