![]() |
En iyi milletvekilimiz?
[B]Sizce hangi milletvekilimiz Sivasımızın sorunlarıyla daha çok ilgileniyor?[/B]
[B][COLOR="Red"]MUHSİN YAZICIOĞLU MEHMET MUSTAFA AÇIKALIN OSMAN KILIÇ MALİK ECDER ÖZDEMİR SELAMİ UZUN HAMZA YERLİKAYA[/COLOR][/B] |
--->: En iyi milletvekilimiz?
[B]Hepside Sivas için çalışmaktadır.Sivas'a hepsinin katkıları olmuştur.Ama gönlümde biri var.
MUHSİN YAZICIOĞLU REİS HER ZAMAN KALBİMİZDESİN.[/B] |
--->: En iyi milletvekilimiz?
tabiki muhsin yazıcıoğlu ama layık olduğu yere bi türlü gelemedi bunda biz sivaslılarında büyük payı var ona yeterince sahip çıkmıyoruz bence
|
-->: En iyi milletvekilimiz?
[B]Al birini vur ötekine,Hiç birine oy vermedim,iyi ki de vermemişim,yine vermeyeceğim.Sivas vekilsiz desem yeridir.[/B]
|
Muhsin YAZICIOĞLU milletvekillerimiz arasında sivasa en düşkün vekilimizdir.
|
MALİK ECDER ÖZDEMİR adlı milletvekilimizin adını bugün anketi açarken gördüm valla.milletvekili olduktan sonra sivasa gelmişmidir acep..!_?
|
[B]Sivas'a düşkün olmak ayrı şey Sivas için çalışmak apayrı... Şu ana kadar hakkıyla çalışan yoktur....[/B]
|
Düşkün olmak derken çalışmayıda içine kattım zaten.!çok çırpınıyor Muhsin Yazıcıoğlu sivas için.en azından;DMO(devlet malzeme ofisi)nin taşınmaması için neler yaptığını çok iyi biliyoSUNuz.demek istediğimiz hiç değilse çırpınıyor bi istek var içinde.bunları yapmazsa aldığı oyların haram olacağını biliyor!zerresine kadarda helal olsun aldığı oylar
ADAM GİBİ ADAM çünkü!!! |
Cevap: En iyi milletvekilimiz?
eskiden bir reklam vardı
YOK BİRBİRİMİZDEN FARKIMIZ BİZ OSMANLI BANKASIYIZ DİYE partilerin vekilleri de aynı (çünkü milletin vekili değil bunlar genel başkanın şeçtiği milletin sayısını belirlediği partilerin vekilleri) |
Cevap: En iyi milletvekilimiz?
[B][CENTER][COLOR="Blue"]Şu ana kadar hiçbiri konuşmanın ötesine geçmedi...[/COLOR][/CENTER][/B]
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 05:49. |