Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Dünya ve Türkiye'den Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=202)
-   -   Çukurca'da çatışma: 5 asker şehit (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=21704)

Kaptan-58 16.10.2008 10:32

Çukurca'da çatışma: 5 asker şehit

[B][COLOR="Red"]Çukurca'da çatışma: 5 asker şehit[/COLOR]

Çukurca'da çıkan çatışmada 4 asker şehit oldu, 15 asker yaralandı, 5 terörist öldürüldü. Yere sert inen bir helikopterde bulunan 1 asker de şehit oldu.

[COLOR="Red"]Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklama şöyle:[/COLOR]

1. Hakkari ili Kavaklı bölgesinde 15 Ekim 2008 tarihinde icra edilen operasyonda görev alan bir komando bölüğünün, teröristlerin muhtemel bulunabileceği yerlere saat: 20.30 civarında manevra yaparken bir patlama olmuş ve bunu takiben teröristlerin açtığı ateş sonucu 4 güvenlik görevlisi şehit olmuştur. Teröristlere şiddetle karşılık verilmesi üzerine, teması keserek kaçmışlardır. Teröristler üzerine açılan yoğun ateş sonucu verdikleri zayiat henüz bilinmemektedir.

2. Teröristlerin muhtemel kaçış istikametlerini kesmek maksadıyla, helikopterlerle bölgeye gece birlik sevk edilmiştir. Bir helikopterin inişi esnasında meydana gelen teknik arıza sonucu, helikopter kırıma uğramıştır. Bu olayda ağır yaralanan bir güvenlik görevlisi Şırnak Asker Hastanesinde şehit olmuş, aralarında Tugay Komutanının da bulunduğu 15 personel hafif şekilde yaralanmıştır. Bölgede operasyonlara devam edilmektedir.

3. Ayrıca, Hakkari ili Şemdinli ilçesi Derecik bölgesinde, Irak sınırına 4 km mesafede bir grup terörist tespit edilmiş, yapılan müdahale sonucu 4 terörist etkisiz hale getirilmiştir.

4. Şırnak ili Cudi Dağı bölgesinde icra edilen operasyon esnasında ise 1 terörist etkisiz hale getirilmiştir.

5. Şehitlerimize Tanrıdan rahmet, ailelerine, silah arkadaşlarına ve Yüce Milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar dileriz. [/B]

Rallim58 16.10.2008 10:38

--->: Çukurca'da çatışma: 5 asker şehit

[B]Şehidlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diliyorum. Allah sabır versin.

Bölgede görev yapan güvenlik güçlerimize Mevlam güç-kuvvet versin.[/B]

Arif Coşkun 16.10.2008 11:34

Cevap: Çukurca'da çatışma: 5 asker şehit

Düşündümmm...:mad: Düşündümmm...:mad: Düşündümm...:mad:

Yeter artık, boğazım düğümleniyor konuşamıyorum, elim kolum tutmuyor yazamıyorum,
Klasik baş sağlığı dilemek, ahlanmak sızlanmak yetmiyor artık.
Bu nedir, Allah aşkına, bizi buna alıştırmayamı çalışıyorlar.?
Buna bir dur diyebilen babayiğit çıkmayacakmı. Yav bu çapulcuları dağın obür yüzüne kovalamakla bitmiyorsa, isterse Bağdat'a kadar kaçsın, gidilsin gidebildiği yere kadarr yaaa!!! Neden korkuyorlar,? Haklısın çünkü , sana saldırp kaçanı saklayanda suçludur!!!
Neden bu mikrop yok edilmiyor, neden nedenn nedennnnn???? NEDENNNNNN BARİ NEDENİNİİİİİ AÇIKLAYINNNNNN????:mad:

seva 16.10.2008 13:45

Şehidlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diliyorum. Allah sabır versin.

Allah güç küvvet versin...

altuntas58 16.10.2008 14:10

-->: Çukurca'da çatışma: 5 asker şehit

[B]Şehitlerimize allahtan rahmet diler yakınlarına baş sağlığı ve sabırlar dilerim [/B]

seva 16.10.2008 15:30

--->: Cevap: Çukurca'da çatışma: 5 asker şehit

[QUOTE=arifcoskun;320223]Düşündümmm...:mad: Düşündümmm...:mad: Düşündümm...:mad:

Yeter artık, boğazım düğümleniyor konuşamıyorum, elim kolum tutmuyor yazamıyorum,
Klasik baş sağlığı dilemek, ahlanmak sızlanmak yetmiyor artık.
Bu nedir, Allah aşkına, bizi buna alıştırmayamı çalışıyorlar.?
Buna bir dur diyebilen babayiğit çıkmayacakmı. Yav bu çapulcuları dağın obür yüzüne kovalamakla bitmiyorsa, isterse Bağdat'a kadar kaçsın, gidilsin gidebildiği yere kadarr yaaa!!! Neden korkuyorlar,? Haklısın çünkü , sana saldırp kaçanı saklayanda suçludur!!!
Neden bu mikrop yok edilmiyor, neden nedenn nedennnnn???? NEDENNNNNN BARİ NEDENİNİİİİİ AÇIKLAYINNNNNN????:mad:[/QUOTE]

siz bu soruları MHP DSP ANAP sorun...

gürün_güzeli 16.10.2008 15:44

şehidimize allahtan rahmet yakınlarına baş sağlığı ve sabır diliyorum...
VE BU CÜMLEYİ KULLANMAKTAN BIKTIM ARTIK NEFRET EDİYORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

yerliturkuaz 16.10.2008 15:54

Cevap: Çukurca'da çatışma: 5 asker şehit

[B]Bunlarin yaptiklari bier degil iki degil yeter artik durdurun bunlari![/B]

Arif Coşkun 16.10.2008 16:50

Cevap: --->: Cevap: Çukurca'da çatışma: 5 asker şehit

[quote=seva;320292]siz bu soruları MHP DSP ANAP sorun...[/quote]
Bakın kardeşim bu bir ciddi devlet meselesi şu o bu değil. Bunda siyaset olmaz. Orada şehit düşen hepimizin canı kanı. Bırakın suçu ona buna atmayıda ciddi kesin çözümler üretin.!!!!!

EyüphanAydın 16.10.2008 17:45

HEPİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN .... !

WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:46.