![]() |
mantarlı pilav
[B][COLOR=darkorange]10 tane kültür mantarı
2 bardak bulgur 4 bardak su 3-4 kaşık tereyağ margarini eritip doğranmış mantarları (mantarları yıkamayın temiz ıslak bir bez ile silin yıkarsanız sulanır ve özelliğini kaybeder)2-3 dakika kavurun bulguru ekleyip 2-3 dakika da onu kavurduktan sonra tuzunu ve suyunu ekleyip pilav suyunu çekene kadar pişirin bu kadarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr[/COLOR][/B] [IMG]http://www.hizliresim.com/2008/10/17/2166.jpg[/IMG] |
--->: mantarlı pilav
[B]ALLAH razi olsun tevafuk :) bende bugun mantarli pilav yapacaktim ve nasil yapsam diye dusunmekteydim[/B]
|
Cevap: mantarlı pilav
[B][COLOR=darkorange]allah cümlemizden razı olsun canım nasıl da isabet olmuş dimi?[/COLOR][/B]
|
--->: Cevap: mantarlı pilav
[QUOTE=kronick;320567][B][COLOR=darkorange]allah cümlemizden razı olsun canım nasıl da isabet olmuş dimi?[/COLOR][/B][/QUOTE]
[B]Amin Evet tam isabet................[/B] |
şimdi gördüm açıtım :D abla bi tas bana gönder :D
|
boyle guzel seyler yapısun tamam bıde resmını gorunce tamamen yoldan cıkıyorum yapmayın bana bu ıskenceyı
|
sen bu mantarlı pılavı pısırdın tabaga koydun resmını cektın sıteye ekledın sonrada yedın demı sana tek dıyebılıcegım sey afıyet olsun bu aksam bende ruyamda yerım ısallah
|
[quote=gezgin_58;320588]sen bu mantarlı pılavı pısırdın tabaga koydun resmını cektın sıteye ekledın sonrada yedın demı sana tek dıyebılıcegım sey afıyet olsun bu aksam bende ruyamda yerım ısallah[/quote]
[B][COLOR=darkorange]yok ya yemiyoruz biz resmini çektikten sonra isteyenlere kargo ile gönderiyoruz :D :D :D[/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronick;320563][B][COLOR=darkorange]10 tane kültür mantarı
2 bardak bulgur 4 bardak su 3-4 kaşık tereyağ margarini eritip doğranmış mantarları (mantarları yıkamayın temiz ıslak bir bez ile silin yıkarsanız sulanır ve özelliğini kaybeder)2-3 dakika kavurun bulguru ekleyip 2-3 dakika da onu kavurduktan sonra tuzunu ve suyunu ekleyip pilav suyunu çekene kadar pişirin bu kadarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr[/COLOR][/B] [IMG]http://www.hizliresim.com/2008/10/17/2166.jpg[/IMG][/QUOTE] Vallahi bu yemekleri gördükçe sizinle iyi geçinmem gerektiğini düşünmeye başladım... Vallahi billahi bende mutfakta harikalar yaratıyorum ama çeşit az...:D:D:D |
[B][I][COLOR=black]MERHABA KRONICK, CIM GÜZEL VE BEGENDIGIM TADININDA COK HARIKA OLDUGUNU BILDIGIM BIR YEMEK KOYMUSSUN TSK............................gonca:)[/COLOR][/I][/B]
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:30. |