Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Hertelden (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Arkadaşlar sizce kalkınma köyden mi başlar kentten mi başlar? (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=21943)

yigidonun_kızı 27.10.2008 14:23

Arkadaşlar sizce kalkınma köyden mi başlar kentten mi başlar?

Arkadaşlar sizce kalkınma köyden mi başlar kentten mi başlar?
herkesin düşüncelerini ve yorumlarını bekliyorum

abircan 27.10.2008 14:27

Cevap: Arkadaşlar sizce kalkınma köyden mi başlar kentten mi başlar?

cehaleti yenmekle başlar, cehalette malesef hem köylerde hem kasabalarda hemde şehirlerde verem mikrobu gibi sarmış durumda , eğitim şart yoksulluğun geri kalmışlığın kökünü kazımak için

özdemir 27.10.2008 14:29

--->: Arkadaşlar sizce kalkınma köyden mi başlar kentten mi başlar?

öyleyse önce insan kendinden başlamalı :)

yigidonun_kızı 27.10.2008 14:34

--->: Arkadaşlar sizce kalkınma köyden mi başlar kentten mi başlar?

Bana göre kaLkınma ketten başLamaLı kentte başLayan kaLkınma yavaş yavaş köye yansıtıLmaLI.
KaLkınma köyde başLarsa bana göre kaLkınma değiL kaLkınmama oLur.Çünkü köy kısmında yaşayanLar her türLü faaLiyette yeni ve acemi oLduğu için kaLkınma başarısız oLUR .

SEMİH-58 27.10.2008 14:45

[QUOTE=abircan;324393]cehaleti yenmekle başlar, cehalette malesef hem köylerde hem kasabalarda hemde şehirlerde verem mikrobu gibi sarmış durumda , eğitim şart yoksulluğun geri kalmışlığın kökünü kazımak için[/QUOTE]

bence Cehalet okumamakda degil ne yani egitim alan herkes dört dörtlük mü bu konuya tek yönlü yaklaşmak asıl cehalettir...

abircan 27.10.2008 14:49

[QUOTE=SEMİH-58;324408]bence Cehalet okumamakda degil ne yani egitim alan herkes dört dörtlük mü bu konuya tek yönlü yaklaşmak asıl cehalettir...[/QUOTE]

ne o semih üniverseteye gidemedin galiba çakozladınmıda böyle cevp veriyorsun, eğitim tek başına okula gidip gelip test çözüp sınıf geçmek değil arkadaşım

abircan 27.10.2008 14:50

Cevap: --->: Arkadaşlar sizce kalkınma köyden mi başlar kentten mi başlar?

[QUOTE=yigidonun_kızı;324399]Bana göre kaLkınma ketten başLamaLı kentte başLayan kaLkınma yavaş yavaş köye yansıtıLmaLI.
KaLkınma köyde başLarsa bana göre kaLkınma değiL kaLkınmama oLur.Çünkü köy kısmında yaşayanLar her türLü faaLiyette yeni ve acemi oLduğu için kaLkınma başarısız oLUR .[/QUOTE]

aklının hepsi bu kadarmydı bende bi matah laf için açtın zannettim bu konuyu

özdemir 27.10.2008 14:52

--->: Cevap: --->: Arkadaşlar sizce kalkınma köyden mi başlar kentten mi başlar?

[QUOTE=abircan;324413]aklının hepsi bu kadarmydı bende bi matah laf için açtın zannettim bu konuyu[/QUOTE]

[B]görüyorumki abircan kardeşim sen çok fazla değişmemişsin
uzun zamandır foruma girmeye imkanım olmamıştı
ama ilk girdiğim gün senden yine bu şekil yaklaşımları duymak hiç hoşuma gitmedi,
niye insanlara karşı bu kadar kırıcı yaklaşıyorsun ki
belki arkadaşımızın forumdan öğreneceği çok şey vardır
yıkıcı değil yapıcı olalım lütfen [/B]

SEMİH-58 27.10.2008 14:56

[QUOTE=abircan;324411]ne o semih üniverseteye gidemedin galiba çakozladınmıda böyle cevp veriyorsun, eğitim tek başına okula gidip gelip test çözüp sınıf geçmek değil arkadaşım[/QUOTE]

abircan bey Efendi bilmeden konuşmakdır Cehalet...

üniversitedeyim;) meraklanma

Ayrıca adam olmanın üniversiteye gitmekle olacagını sanıyorsak cehalet budur;)

ha bu arada arkadaş degiliz unutmayınız...

gürün_güzeli 27.10.2008 14:59

--->: Cevap: Arkadaşlar sizce kalkınma köyden mi başlar kentten mi başlar?

[QUOTE=abircan;324411]ne o semih üniverseteye gidemedin galiba çakozladınmıda böyle cevp veriyorsun, eğitim tek başına okula gidip gelip test çözüp sınıf geçmek değil arkadaşım[/QUOTE]

ne itici adamsın sen yaa...........şu laflarına bak...ayıp ayıp.....

WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:48.