![]() |
Bir Teşekkür İlanı....
[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][B][B][FONT=Comic Sans MS]- IŞIK HIZIYLA TAHLİYEMİ SAĞLAYAN YARGI MENSUPLARINA...[/FONT][/B]
[FONT=Comic Sans MS] [B][FONT=Comic Sans MS]- BENİ 3 AVUKAT SAVUNURKEN, ÇOCUK İÇİN AVUKAT TUTMAYAN SHÇEK YETKİLİLERİNE... [/FONT][/B][/FONT] [B][FONT=Comic Sans MS]- [/FONT][/B][I][B][FONT=Comic Sans MS]"İNTİHAR ETMEYİ DÜŞÜNÜYORUM"[/FONT][/B][/I][B][FONT=Comic Sans MS] DİYEN ÇOCUK İÇİN [/FONT][/B][I][B][FONT=Comic Sans MS]"PSİKOLOJİSİNDE BOZULMA YOK[/FONT][/B][/I][B][FONT=Comic Sans MS]" DİYEN İSTANBUL ADLİ TIP KURUMU'NA VE ADALET BAKANI'NA...[/FONT][/B][FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS] [B][FONT=Comic Sans MS]- ÇOLUK-ÇOCUK SAHİBİ OLDUĞU HALDE SESSİZ KALARAK BENDEN YANA TAVIR KOYAN SAĞLIK BAKANI'NA...[/FONT][/B][/FONT] [FONT=Comic Sans MS] [B][FONT=Comic Sans MS]- KADININ SAÇININ TELİ GÖRÜNECEK DİYE ORTALIĞI BİRBİRİNE KATARKEN BENİM OLAYDA KILLARINI KIPIRDATMAYAN DİN KARDEŞLERİME...[/FONT][/B][/FONT] [B][FONT=Comic Sans MS] [/FONT][/B][B][FONT=Comic Sans MS] [B][FONT=Comic Sans MS]- TÜRBAN İÇİN İNSAN HAKLARI MAHKEMESİ'NE GİDERKEN BU OLAYI GÖRMEZDEN GELEN FİRST LADY'YE...[/FONT][/B][/FONT][/B][FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS] [B][FONT=Comic Sans MS]- "DİN TÜCCARI YAZAR" OLDUĞUM İÇİN BENDEN DESTEĞİNİ ESİRGEMEYEN F-TİPİ MEDYA ORGANLARINA...[/FONT][/B][/FONT] [B][FONT=Comic Sans MS] [B][FONT=Comic Sans MS]- TOPLUMSAL SORUMLULUĞU SADECE [/FONT][/B][I][FONT=Comic Sans MS]"ERMENİ VE KÜRT SORUNUYLA"[/FONT][/I][B][FONT=Comic Sans MS] SINIRLI YAZAR VE AYDINLARA..[/FONT][/B][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS]- BENİ ALMAYA GELDİĞİNDE GURURLU ŞEKİLDE SIRITAN EŞİME...[/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS]TEŞEKKÜRÜ BİR BORÇ BİLİRİM...[/FONT][/B] [I][B][COLOR=navy][FONT=Comic Sans MS]HÜSEYİN DÜZMEZ[/FONT][/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=navy][FONT=Comic Sans MS][/FONT][/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=navy][FONT=Comic Sans MS][/FONT][/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=navy][FONT=Comic Sans MS]Bizede tebrik etmekten başka bir seçenek bırakılmıyor sanırım.[/FONT][/COLOR][/B][/I][B][I][COLOR=navy][FONT=Comic Sans MS] [/FONT][/COLOR][/I][/B][/B][/FONT][/FONT] |
Cevap: Bir Teşekkür İlanı....
süper patlatmış her kim yazdı ise eline sağlık,
bu pisliklerle ancak böyle mizahi yolla mücadele ederken olayın vahametini sulandırmamak lazım , gerekli kamuoyu tepkisini her daim vermek lazım |
[quote=abircan;328340]süper patlatmış her kim yazdı ise eline sağlık,
bu pisliklerle ancak böyle mizahi yolla mücadele ederken olayın vahametini sulandırmamak lazım , gerekli kamuoyu tepkisini her daim vermek lazım[/quote] [B]Benim anlayamadığım şey,[/B] Salıverildiğinde neden hayranları toplanıp,konvoy eşliğinde [B]"Türkiye seninle gurur duyuyor"[/B] slogonları eşliğinde evine kadar gitmediler şaştım doğrusu, Hüseyin Üzmez'in yerinde olsam küserdim valla:) Büyük eksiklik olmuş:D |
--->: Bir Teşekkür İlanı....
Bu yazı bana dün ileti olarak gönderilmişti.. Ama ben kimseye yollamadım.. Çünki bu ismi duyunca tiksiniyorum sadece.. [B]İnsan kanı [/B]taşıyan herkesin de sadece tiksineceği bi yaratık olduğunu düşünüyorum..
|
-->: Bir Teşekkür İlanı....
[B]Doğru söze ne denirki paylaşımınız için teşekkürler[/B]
|
Külhanbeyli tavırlarıyla, tehditkâr konuşmalarıyla,
ukelâ, şımarık ve bir o kadar da tepişik-psişik olan bu [B]adama[/B](!) öyle hiddetleniyorum ki... Bir de utanmadan, kanal kanal dolaşıp, önceki yediği naneleri, sanki [B]oskar ödüllü hatıratlarmış[/B] gibi anlatması, ve bunu da [B]magazin programı[/B] yayınlar gibi medyanın yayınlaması beni iyice zıvanadan çıkardı...! Yok bi keresinde şööle yapmıştım, yok bir tanesi şu anda [B]İsviçrede[/B], Yok ebenin damı...! Hele hele uysal koyun kitlelerin [B]televole[/B] izler gibi izlemesine ne demeli ? [B]''Ben gazeteci vurmuş adamım''[/B] tafrası da cabası...! Ulan sen kimsin [B]düdük makarnası[/B]...? Nerden alıyorsun bu cesareti...? Nerden buluyorsun bu hakkı...? Sen gazeteci vurmuş [B]birisi[/B] olabilirsin ama Sen gazeteci vurmuş [B]adam (!)[/B] olamazsın...! Ulan az gelişmiş ülkenin taze kelle [B]soğan erkeği;[/B] Bari soyadına münhasır milleti [B]ÜZME...![/B] Hadi bir halt işledin : Allah müstehakını versin, Hadi bir nane yedin : [B]Baba ye ![/B] Ulan bari abudik gubudik konuşma, kabahatini ve haddini bil....! Senin [B]terbiyesizlik[/B] yapmaya hakkın yok...! Senin insanlarımızı [B]üzmeye[/B] hakkın yok...! Senin, [B]kanı on guruş etmeyen kişileri[/B] laf sahibi etmeye hakkın yok...! Senin pişmiş kelle gibi [B]sırıtmaya[/B] hakkın yok..! Senin [B]külhanbeylilik[/B] taslamaya ve [B]caka satmaya[/B] hakkın yok...! Senin [B]mutaassıp ve muhafazakar[/B] kesimi temsil etmeye hakkın yok, Senin [B]hiiiiiç konuşmaya[/B] hakkın yok...! Ulan [B]''Senin yaşamaya bile hakkın yok''[/B] diyeceğim ama buna yasalar izmi vermiyor. ulan[B] kaşarlaşmış-kokana-zibidi...![/B] |
[quote=SONMEZ;328377]Külhanbeyli tavırlarıyla, tehditkâr konuşmalarıyla,
ukelâ, şımarık ve bir o kadar da tepişik-psişik olan bu [B]adama[/B](!) öyle hiddetleniyorum ki... Bir de utanmadan, kanal kanal dolaşıp, önceki yediği naneleri, sanki [B]oskar ödüllü hatıratlarmış[/B] gibi anlatması, ve bunu da [B]magazin programı[/B] yayınlar gibi medyanın yayınlaması beni iyice zıvanadan çıkardı...! Yok bi keresinde şööle yapmıştım, yok bir tanesi şu anda [B]İsviçrede[/B], Yok ebenin damı...! Hele hele uysal koyun kitlelerin [B]televole[/B] izler gibi izlemesine ne demeli ? [B]''Ben gazeteci vurmuş adamım''[/B] tafrası da cabası...! Ulan sen kimsin [B]düdük makarnası[/B]...? Nerden alıyorsun bu cesareti...? Nerden buluyorsun bu hakkı...? Sen gazeteci vurmuş [B]birisi[/B] olabilirsin ama Sen gazeteci vurmuş [B]adam (!)[/B] olamazsın...! Ulan az gelişmiş ülkenin taze kelle [B]soğan erkeği;[/B] Bari soyadına münhasır milleti [B]ÜZME...![/B] Hadi bir halt işledin : Allah müstehakını versin, Hadi bir nane yedin : [B]Baba ye ![/B] Ulan bari abudik gubudik konuşma, kabahatini ve haddini bil....! Senin [B]terbiyesizlik[/B] yapmaya hakkın yok...! Senin insanlarımızı [B]üzmeye[/B] hakkın yok...! Senin, [B]kanı on guruş etmeyen kişileri[/B] laf sahibi etmeye hakkın yok...! Senin pişmiş kelle gibi [B]sırıtmaya[/B] hakkın yok..! Senin [B]külhanbeylilik[/B] taslamaya ve [B]caka satmaya[/B] hakkın yok...! Senin [B]mutaassıp ve muhafazakar[/B] kesimi temsil etmeye hakkın yok, Senin [B]hiiiiiç konuşmaya[/B] hakkın yok...! Ulan [B]''Senin yaşamaya bile hakkın yok''[/B] diyeceğim ama buna yasalar izmi vermiyor. ulan[B] kaşarlaşmış-kokana-zibidi...![/B][/quote] Tek kelimeyle süpersin mustafa gradaşım. Ohh be bir nebzede olsa rahatladım eline koluna yüreğine kalemine sağlık... |
Cevap: --->: Bir Teşekkür İlanı....
[quote=sivaslı yıldız;328355]Bu yazı bana dün ileti olarak gönderilmişti.. Ama ben kimseye yollamadım.. Çünki bu ismi duyunca tiksiniyorum sadece.. [B]İnsan kanı [/B]taşıyan herkesin de sadece tiksineceği bi yaratık olduğunu düşünüyorum..[/quote]
Valla ben yollamamazlık yapmadım, listemde kimler varsa hepsine postaladım.Duysun, görsün, okusun. Bende sizin gibi düşünüyorum "tiksindirici"liğinin yanırsına düşündürücüde. |
--->: Cevap: Bir Teşekkür İlanı....
[QUOTE=SONMEZ;328377]Külhanbeyli tavırlarıyla, tehditkâr konuşmalarıyla,
ukelâ, şımarık ve bir o kadar da tepişik-psişik olan bu [B]adama[/B](!) öyle hiddetleniyorum ki... Bir de utanmadan, kanal kanal dolaşıp, önceki yediği naneleri, sanki [B]oskar ödüllü hatıratlarmış[/B] gibi anlatması, ve bunu da [B]magazin programı[/B] yayınlar gibi medyanın yayınlaması beni iyice zıvanadan çıkardı...! Yok bi keresinde şööle yapmıştım, yok bir tanesi şu anda [B]İsviçrede[/B], Yok ebenin damı...! Hele hele uysal koyun kitlelerin [B]televole[/B] izler gibi izlemesine ne demeli ? [B]''Ben gazeteci vurmuş adamım''[/B] tafrası da cabası...! Ulan sen kimsin [B]düdük makarnası[/B]...? Nerden alıyorsun bu cesareti...? Nerden buluyorsun bu hakkı...? Sen gazeteci vurmuş [B]birisi[/B] olabilirsin ama Sen gazeteci vurmuş [B]adam (!)[/B] olamazsın...! Ulan az gelişmiş ülkenin taze kelle [B]soğan erkeği;[/B] Bari soyadına münhasır milleti [B]ÜZME...![/B] Hadi bir halt işledin : Allah müstehakını versin, Hadi bir nane yedin : [B]Baba ye ![/B] Ulan bari abudik gubudik konuşma, kabahatini ve haddini bil....! Senin [B]terbiyesizlik[/B] yapmaya hakkın yok...! Senin insanlarımızı [B]üzmeye[/B] hakkın yok...! Senin, [B]kanı on guruş etmeyen kişileri[/B] laf sahibi etmeye hakkın yok...! Senin pişmiş kelle gibi [B]sırıtmaya[/B] hakkın yok..! Senin [B]külhanbeylilik[/B] taslamaya ve [B]caka satmaya[/B] hakkın yok...! Senin [B]mutaassıp ve muhafazakar[/B] kesimi temsil etmeye hakkın yok, Senin [B]hiiiiiç konuşmaya[/B] hakkın yok...! Ulan [B]''Senin yaşamaya bile hakkın yok''[/B] diyeceğim ama buna yasalar izmi vermiyor. ulan[B] kaşarlaşmış-kokana-zibidi...![/B][/QUOTE] başka söze gerek yok............................. |
[B][I]Bunlarda insanız diye ortalıklarda gezerler yaaaa yazıklar olsun.
Süper bir paylaşım emeğine sağlık arıfcoskun teşekkürlerrrrrrr......[/I][/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 00:56. |