![]() |
Başkan Aydın Ders Veriyor
[IMG]http://www.sivaslilar.net/images/stories/belbaskan.JPG[/IMG]
Belediye Başkanı Sami Aydın, AK Parti΄nin Siyaset Akademisi Projesi çerçevesinde ders vermek üzere Konya’ya gitti. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, AK Parti’nin 2009 yerel seçimleri öncesinde hayata geçirdiği Siyaset Akademisi Projesi kapsamında, siyaset merakı olan, siyasete aktif katılmak isteyen ve bizzat siyaseti icra edenlere belediyecilik ve yerel yönetimler alanında tecrübelerini aktaran Başkan Aydın, bu çerçevede Konya’ya gitti. Başkan Aydın, AK Parti Konya İl Teşkilatı tarafından organize edilen Siyaset Akademisinde katılımcılara ders verecek. Siyaset akademisi projesinde deneyim paylaşımı derslerine seçilen belediye başkanları arasında görev alan Başkan Aydın’ın, daha önce de Samsun, Kayseri, Malatya, Şanlıurfa ve Yozgat illerinde Siyaset Akademisi Projesinde deneyim paylaşımı derslerine katıldığı belirtildi. [B]TOPLANTIYA KATILACAK[/B] Konya’daki programın ardından Ankara’ya geçecek olan Belediye Başkanı Sami Aydın, AK Parti Genel Merkezinde bugün düzenlenecek ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlık edeceği toplantıya katılacak. |
Cevap: Başkan Aydın Ders Veriyor
[B]Başkanımızın Sivas'ımız için yaptıkları dikkat çekmiş olacak ki böyle bir toplantıya iştirak etmeleri sağlanmıştır....[/B]
|
Cevap: Başkan Aydın Ders Veriyor
Keşke İzmir'dekine de katılsaydı ben kayıldım bu akademiye İzmir'de.
|
--->: Başkan Aydın Ders Veriyor
bilgi almak güzeldir katılımların artması dileğimle
|
--->: Başkan Aydın Ders Veriyor
BELEDİYE, BAŞKANIMIZI TEBRİK EDİYORUM AYRICA BİR SİVAS.LI OLARAKTA GURUR DUYDUM İLİMİZİN İLERİ GELENLERİNİN BAŞKA İLLERDE DERS VERMESİ GURUR VERİCİ BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM.
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:59. |