Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anketler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=166)
-   -   Dogdugun yermi yoksa doydugun yermi? (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=22400)

SIRIKLIOGLU.58 18.11.2008 13:48

Dogdugun yermi yoksa doydugun yermi?

Insanlar doydugun yer senin memleketin derken neden dogdugu yeri daha cok anar?Görü$lerinizi yazin lütfen.

SivasLady 18.11.2008 13:50

--->: Dogdugun yermi yoksa doydugun yermi?

[B]valla benim dogdugum yerle doydugum yer ayni
yinede memleket degisin SIVAS diyorum :)
baska memleketde bilmem ne yapayim elin memleketini :)[/B]

MeLody58 18.11.2008 14:03

[COLOR="YellowGreen"][B] Vallahi Berat Abi Çok Güzel İfade Etti Bana görede Dogdugun Yer Diyorum :)[/B][/COLOR]

Arif Coşkun 18.11.2008 14:36

[FONT=Arial]Hiç kimse, istese bile kendi geçmişinden, çocukluğundan bu yana edinmiş olduğu alışkanlıklardan bütünü ile kopup yepyeni bir insan olamaz. Ancak insan bulunduğu ortama ve sosyal çevreye ayak uydurabilecek kabiliyette yaratılmıştır. Bu anlamda bu kente başka yerlerden gelmiş insanların değerlerini yitirme kaygısı, tamamı ile haksız bir kaygı değildir. Hiç kimse kendine ait değerlerden koparak yaşayamaz. Ancak sadece bu değerler ile yaşayıp, kentin ortak değerlerini umursamamak, değişmemeyi bir erdem saymak da doğru değildir, ideal olan, kişinin kendi memleketlileri ile ortak değerleri paylaştığı gibi, kendi memleketinden olmayanlar ile de ortak değerleri olduğunu unutmaması, Yaşadığı yerin ortak paydasında buluşabilmesidir.[/FONT]

LaEdri 18.11.2008 14:45

-->: Dogdugun yermi yoksa doydugun yermi?

[B]Doğduğum yer de doyduğum yer de Sivas.Hangisini seçerseniz o:)[/B]

Sweetgirl 18.11.2008 15:16

Cevap: Dogdugun yermi yoksa doydugun yermi?

[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]dogdugum yerde doydugum yerde almanya o yüzden ikiside degil

tabiki sadece sivas[/COLOR][/CENTER][/I][/B]

Kadirhan 18.11.2008 15:19

-->: Dogdugun yermi yoksa doydugun yermi?

[B][COLOR="Purple"]ahh gurbet ahh...istemiyorum gurbetin aşınıda işinide kendinin olsun....katıksız aşım....Sivasıma ben aşıgım (:[/COLOR][/B]

Engin58 18.11.2008 15:24

Cenabi rabbim insanin rizkini nerde veriyorsa doydugu yerdir .Ama mutlaka insanin kendini dogdugu memleketini mutlaka arar memleketinde anilari vardir hasretligi özlemini vardir mutlaka.sivasim vatanim hersey ile ayri bir guzelliksin ayri bir özlem hasret duygusun canim sivasim vatanim benim

yerliturkuaz 06.12.2008 21:41

[B]Doğduğum yerde İstanbul doyduğum yerde ama benim özüm Sivas şıklarda olmadığı için yorum yok dedim....[/B]

sandalli 17.12.2008 19:43

Doydugum yer önemli, ama dogdugum yer bambaska, Sivas.

WEZ Format +2. ?uan Saat: 05:03.