![]() |
Dogdugun yermi yoksa doydugun yermi?
Insanlar doydugun yer senin memleketin derken neden dogdugu yeri daha cok anar?Görü$lerinizi yazin lütfen.
|
--->: Dogdugun yermi yoksa doydugun yermi?
[B]valla benim dogdugum yerle doydugum yer ayni
yinede memleket degisin SIVAS diyorum :) baska memleketde bilmem ne yapayim elin memleketini :)[/B] |
[COLOR="YellowGreen"][B] Vallahi Berat Abi Çok Güzel İfade Etti Bana görede Dogdugun Yer Diyorum :)[/B][/COLOR]
|
[FONT=Arial]Hiç kimse, istese bile kendi geçmişinden, çocukluğundan bu yana edinmiş olduğu alışkanlıklardan bütünü ile kopup yepyeni bir insan olamaz. Ancak insan bulunduğu ortama ve sosyal çevreye ayak uydurabilecek kabiliyette yaratılmıştır. Bu anlamda bu kente başka yerlerden gelmiş insanların değerlerini yitirme kaygısı, tamamı ile haksız bir kaygı değildir. Hiç kimse kendine ait değerlerden koparak yaşayamaz. Ancak sadece bu değerler ile yaşayıp, kentin ortak değerlerini umursamamak, değişmemeyi bir erdem saymak da doğru değildir, ideal olan, kişinin kendi memleketlileri ile ortak değerleri paylaştığı gibi, kendi memleketinden olmayanlar ile de ortak değerleri olduğunu unutmaması, Yaşadığı yerin ortak paydasında buluşabilmesidir.[/FONT]
|
-->: Dogdugun yermi yoksa doydugun yermi?
[B]Doğduğum yer de doyduğum yer de Sivas.Hangisini seçerseniz o:)[/B]
|
Cevap: Dogdugun yermi yoksa doydugun yermi?
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]dogdugum yerde doydugum yerde almanya o yüzden ikiside degil
tabiki sadece sivas[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
-->: Dogdugun yermi yoksa doydugun yermi?
[B][COLOR="Purple"]ahh gurbet ahh...istemiyorum gurbetin aşınıda işinide kendinin olsun....katıksız aşım....Sivasıma ben aşıgım (:[/COLOR][/B]
|
Cenabi rabbim insanin rizkini nerde veriyorsa doydugu yerdir .Ama mutlaka insanin kendini dogdugu memleketini mutlaka arar memleketinde anilari vardir hasretligi özlemini vardir mutlaka.sivasim vatanim hersey ile ayri bir guzelliksin ayri bir özlem hasret duygusun canim sivasim vatanim benim
|
[B]Doğduğum yerde İstanbul doyduğum yerde ama benim özüm Sivas şıklarda olmadığı için yorum yok dedim....[/B]
|
Doydugum yer önemli, ama dogdugum yer bambaska, Sivas.
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 05:03. |