![]() |
Sivas'a Yılın İlk Karı Düştü
[IMG]http://www.sivaslilar.net/images/stories/kar3.jpg[/IMG]
Sivas'ın en yüksek bölgelerinden biri olan Zara-Suşehri ilçesi arasındaki 2010 rakımlı Geminbeli Geçidi'ne yılın ilk karı düştü. Sivas ve çevresinde hava sıcaklığının düşmesinin ardından, bu gece sabaha karşı Geminbeli Geçidi'ne yılın ilk karı yağdı. Kar kalınlığı 5 santimetre kadar ulaşırken, tüm dağlar ve tepeler beyaza büründü. Kar yağışı karayolunda etkili olmazken, Geminbeli Karayolları Bakımevi'ndeki iş makineleri, yolun kapanması ihtimaline karşı hazır hale getirildi. Bu arada Geminbeli Geçidi'nden geçen bazı araç sürücüleri, yılın ilk karının tadını kar topu oynayarak çıkardı. Kar yağmasının normal olduğunu belirten vatandaşlar, "Yüksek yerlerde kar yağdı ancak aşağılarda yok. Yakın bir zamanda aşağıya da kar yağar. Bu mevsimde normaldir" dedi. |
--->: Sivas'a Yılın İlk Karı Düştü
vatana millete hayırlı olsun..
bu resim orası değil heralde dimi. |
[QUOTE=özdemir;335174]vatana millete hayırlı olsun..
bu resim orası değil heralde dimi.[/QUOTE] [B][I] Artık kış yüzünü göstermeye başladı, her şey zamanın da güzeldir. Fotoğraf Geminbeli'ye ait değil, sanıyorum editörlerimiz üyelerin göz zevkine hitap etmek için bu fotoğrafı seçmişler. [/I][/B] |
Hoş geldin yeni kar diyelim o haldee:)
|
-->: Sivas'a Yılın İlk Karı Düştü
ALLLAH yakacak odunu olmayana yardım etsin
|
-->: Sivas'a Yılın İlk Karı Düştü
[B]Sivas'ta kar mar yok.Yağmur var.Hava da gayet ılık.Bu böyle devam eder umarım.Yağmur yağ yağ yağ..:)[/B]
|
[B]Bereketiyle, hikmetiyle ve rahmetiyle birlikte gelmiştir inş.[/B]
|
[B]Sivas Merkezede Biran Evvel Yağsa Kar'ın Bu kadar Yakıştıgı Başka Bir Memleket Sanmıyorum Ki Olsun...[/B]
|
Cevap: Sivas'a Yılın İlk Karı Düştü
[B][COLOR=darkorange]Benim yaşadığım şehre hiç kar yağmaz iyi mi kötü mü bilmiyorum ama kar yağsa eziyet mi olurdu ,yoksa görsel bir şölen mi olurdu ?[/COLOR][/B]
|
hayır yılın ilk karı gürün yolgeçen köyüne geçen haftasonu 5 cm kalınlığında düştü...yanlış haber........
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 17:27. |