![]() |
Sivas Lisesi'nden Büyük Başarı
[IMG]http://www.sivaslilar.net/images/stories/sivasliseamblem.png[/IMG]
Sivas Lisesi’nden 4 öğretmen ve 4 öğrenci tarafından hazırlanan “kimsesiz çocuklara ve engellilere yardım” programı Çek Cumhuriyeti’nde yapılan etkinlikte ikinci geldi. Sivas Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin başarısı. Okul yönetimi öğretmen ve öğrencilerinin bu başarısını okulda düzenledikleri sertifika töreni ile kutladı. Tören öncesinde bir konuşma yapan Okul Müdürü İbrahim Yörük başarılı bir programı yürüten öğrenci ve öğretmenlere teşekkür etti. Yörük’ün konuşmasının ardından programda yer alanlara sertifikaları verildi. Okul Müdürü İbrahim Yörük sertifika töreninin ardından yaptığı açıklamada Avrupa Birliği destekli program hakkında bilgi vererek öğrenci ve öğretmenlere başarılarından dolayı bir kez daha teşekkür etti. |
Cevap: Sivas Lisesi'nden Büyük Başarı
İlimiz adına gurur verici bir haber. Bu başarılarından dolayı, Sivas Lisesi öğretmen ve öğrencilerini yürekten kutluyorum.
|
Sivas Lisesi öğretmen ve öğrencilerini yürekten kutluyorum.
Başarılarının devamini diliyorum.. |
bu Haber beni baya bi gururlandirdi ögretmleri ve ögrencileri tebrik ediyorum
|
[B]Sosyal bir projede memleketimizden bir eğitim kurumunun yer alması[/B]
[B]ve ödül alması sevindirici bir haber.[/B] [B]Keşke, bu projeler ve programlar, jüri huzurunda kalmayıp,[/B] [B]dosyalar arasında tozlanmaya terkedilmeyip;[/B] [B]hayatın ve toplumun içerisinde uygulansa...[/B] |
[B]BöyLesi güzeL bir haber'in memleketimizden çıkması hepimizi sevindirdi.Bunları başlangıç olarak görelim,İnşallah ilerleyen senelerde çok iyi yerlere gelicektiriz.[/B]
|
[B]Demek oluyor ki biaseyler yapmak istedikten sonra yapilabiliyomus
Sivas Lisesi`nde bu konuda gorev yapan herkesi cani gonulden kutluyorum....[/B] |
[B][I]Sivas'ımızın en köklü okullarının başında gelen Sivas Lisesi'nin “Kimsesiz Çocuklara ve Engellilere Yardım” konulu bir programda ikinci olması Sivaslıların sosyal projelere olan duyarlılığını göstermesi açısından ve son yıllarda Sivas Lisesi'nin kalitesi konusunda ki endişeleri azda olsa gidermesi bakımından çok önemli bir başardır. 21. yüzyıl nasıl ki bilgi ve bilginin hızlı aktarımının önem kazandığı bir dönem olacaksa bir o kadarda hizmet sektörünün önem kazanacağı ve sosyal sorunların çözümü yolunda ki projelerin gündeme geleceği bir zaman dilimi olacaktır. Şehrimizde bu yönde güzel gelişmelerin olması geleceğe olan güvenimizi arttıracaktır. [/I][/B]
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 17:35. |