![]() |
sebzeli kuzu güveç .....
[LIST=1][COLOR=darkorange][B][*]2 orta boy patates[*]2-3 orta boy kabak[*]2-3 orta boy patlıcan[*]2 orta boy domates[*]1 baş sarımsak[*]3 kuru soğan[*]yarım kilo yağsız kuşbaşı[/LIST]YAPILIŞI..................[LIST=1][*]Soğanları, patatesleri, sarımsakları ve domatesleri soyun, havuçları kazıyın. Kabak ve patlıcanları alacalı soyun.[*]Soğanları ister dörde bölüp, isterseniz de tüm olarak ekleyin Patates, kabak ve patlıcanları dörde bölüp doğrayın. Domatesleri ise küp küp doğrayın[*]eti en alta veya soğanın üzerine yerleştirip en üstüne yağ gezdirin, sarımsakları tuzunu ve karabiberini atın[*]sırasıyla kabak,patlıcan ve patatesleri etlerin üzerine kat kat yerleştirin.domatesleri son olarak güvecin en üst katına ekleyip,üzerini kapatın[*]orta ayarlı fırında 1 saat pişirin[/LIST]
[IMG]http://www.hizliresim.com/2008/11/22/5453.jpg[/IMG] [/B][/COLOR] |
Cevap: sebzeli kuzu güveç .....
Çok nefis görünüyor, ellerine sağlık. Acıkmışım ya, olsa da yesek.
|
[quote=sivaBURs;336631]Çok nefis görünüyor, ellerine sağlık. Acıkmışım ya, olsa da yesek.[/quote]
[B][COLOR=darkorange]buyur gel çok acıktıysan :D[/COLOR][/B] |
[B]Ya ablacım :) Her acıktığım zaman böylesi güzel yemekler'i siteye koyuyorsun :D Kargoya yollada bizde yiyelim..[/B]
|
Çok isterdim, ama çalışma var gelemem. Ama sen bir tabak getirirsen yok demem yani.
|
[quote=sivaBURs;336635]Çok isterdim, ama çalışma var gelemem. Ama sen bir tabak getirirsen yok demem yani.[/quote]
[B][COLOR=darkorange]getiremem araba servisde ve de yağmur yağıyor :D[/COLOR][/B] |
[quote=EyüphanAydın;336634][B]Ya ablacım :) Her acıktığım zaman böylesi güzel yemekler'i siteye koyuyorsun :D Kargoya yollada bizde yiyelim..[/B][/quote]
[B][COLOR=darkorange]kargo parası vereceğimize bilet parası verelim sen gel burda taze taze ye :)[/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronick;336636][B][COLOR=darkorange]getiremem araba servisde ve de yağmur yağıyor :D[/COLOR][/B][/QUOTE]
İyi ben de monitörden ekmek banarak doyarım, ne yapayım. |
[quote=sivaBURs;336643]İyi ben de monitörden ekmek banarak doyarım, ne yapayım.[/quote]
[B][COLOR=darkorange]afiyet olsun doydun mu ? gel bi de kahve içelim üstüne ;)[/COLOR][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:08. |