Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   İslami Konular (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=327)
-   -   Sizin ELbiseniz Neresinden Eskiyor? (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=22882)

Kadirhan 05.12.2008 19:19

Sizin ELbiseniz Neresinden Eskiyor?

[CENTER][FONT=Trebuchet MS][I][B][COLOR=black]Sahabeyi okuyordum dün akşam.... [/COLOR][/B][/I][/FONT]

[I][B][FONT=Trebuchet MS][COLOR=black]öyle sıkı saf tutarlarmış ki... [/COLOR][/FONT][/B][/I]
[I][B][FONT=Trebuchet MS][COLOR=black]elbiselerinin omuz başları eskirmiş en önce..... [/COLOR][/FONT][/B][/I]
[I][B][FONT=Trebuchet MS][COLOR=black]en çok yama oralarda olurmuş.... [/COLOR][/FONT][/B][/I]
[I][B][FONT=Trebuchet MS][COLOR=black]sahabe efendilerimiz namazda öyle sıkı [/COLOR][/FONT][/B][/I]
[I][B][FONT=Trebuchet MS][COLOR=black]dururlarmış ki adeta nefes alamaz halde olurlarmış... [/COLOR][/FONT][/B][/I][/CENTER]

[CENTER][I][B][FONT=Trebuchet MS][COLOR=black]Peygamber Efendimiz(aleyhissalatu vesselam) (sav), bu şekilde iSLAM kardeşliği üzere yaşayanların ecrini dile [/COLOR][/FONT][/B][/I]
[I][B][FONT=Trebuchet MS][COLOR=brown][COLOR=black]getirirken şöyle buyurmuşlardır:[/COLOR] [/COLOR][/FONT][/B][/I][/CENTER]

[CENTER][I][B][FONT=Trebuchet MS][COLOR=red]"Allah(celle celalüh)ın kulları arasında bir grup vardır ki onlar ne peygamber ne şehittirler, üstelik kıyamet günü Hazreti Allah(celle celalüh) indindeki makamlarının yüceliği sebebiyle, Peygamberler de şehitler de gıpta ederler. [/COLOR][/FONT][/B][/I][/CENTER]

[CENTER][I][B][FONT=Trebuchet MS][COLOR=black]Orada bulunan Sahabe-i Kiram sormuşlar, [/COLOR][/FONT][/B][/I]
[I][B][FONT=Trebuchet MS][COLOR=black]Ey Allah(celle celalüh)ın Rasülü kimdir onlar bize haber verir misiniz? [/COLOR][/FONT][/B][/I]
[I][B][FONT=Trebuchet MS][COLOR=black]Peygamber Efendimiz(aleyhissalatu vesselam), onlar aralarında ne kan bağı ne de birbirlerine bağışladıkları mal olduğu halde Allah(celle celalüh) rızası için birbirlerini sevenlerdir." [/COLOR][/FONT][/B][/I][/CENTER]

[CENTER][I][B][FONT=Trebuchet MS][COLOR=black]Bir ara merak ettim.elbise dolabımı açtım.ve kullandıgım elbiselerin en çok neresinin yıprandığına baktım... [/COLOR][/FONT][/B][/I][/CENTER]

[CENTER][I][B][FONT=Trebuchet MS][COLOR=black]hep cep bölümleri yıpranmış.... [/COLOR][/FONT][/B][/I][/CENTER]

[CENTER][I][B][FONT=Trebuchet MS][COLOR=black]şaşırdım kaldım... [/COLOR][/FONT][/B][/I][/CENTER]

[CENTER][I][B][FONT=Trebuchet MS][COLOR=black]tamir görenlerde hep cep bölümlerinden tamir görmüş.... [/COLOR][/FONT][/B][/I][/CENTER]

[CENTER][I][B][FONT=Trebuchet MS][COLOR=black][U]eee ne olacaktı dünyalık adamın elbisesi neresinden yıpranacaktı ki...[/U] [/COLOR][/FONT][/B][/I][/CENTER]

[CENTER][I][B][FONT=Trebuchet MS][COLOR=black]utanıyorum tam olarak utanıyorum oldu bir an.... [/COLOR][/FONT][/B][/I][/CENTER]

[CENTER][I][B][FONT=Trebuchet MS][COLOR=black]ve sahabe ile kendisi arasında uçurumu bir kez daha anladı.... [/COLOR][/FONT][/B][/I][/CENTER]

[CENTER][I][B][FONT=Trebuchet MS][COLOR=black]Özür dilerim vaktiniz varsa bir de siz baksanıza elbiseleriniz neresinden yıpranmış.. [/COLOR][/FONT][/B][/I][/CENTER]

[CENTER][I][B][FONT=Trebuchet MS][COLOR=black]Tabi yıpranacak kadar kullanıyorsanız...! [/COLOR][/FONT][/B][/I][/CENTER]

[CENTER][I][B][FONT=Trebuchet MS][COLOR=black]alıntı[/COLOR][/FONT][/B][/I] [/CENTER]

Sweetgirl 05.12.2008 19:36

Cevap: Sizin ELbiseniz Neresinden Eskiyor?

[QUOTE]hep cep bölümleri yıpranmış....

şaşırdım kaldım... [/QUOTE]

[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]Paylasim icin cok sagol
gercekten cok düsündürücü bir yazi[/COLOR][/CENTER][/I][/B]

veysel 05.12.2008 19:53

Paylasim icin cok cok tesekkürler.......

Kadirhan 05.12.2008 20:07

[COLOR="DarkSlateBlue"][B]Teşekkür ederim...okuyan gözlerinize sağlık :)[/B][/COLOR]

sonbahar5803 05.12.2008 22:40

[B][COLOR="Green"]Allah razı olsun, çok güzel paylaşım.[/COLOR][/B]

EyüphanAydın 06.12.2008 10:47

[B][QUOTE]hep cep bölümleri yıpranmış....

şaşırdım kaldım...

tamir görenlerde hep cep bölümlerinden tamir görmüş....

eee ne olacaktı dünyalık adamın elbisesi neresinden yıpranacaktı ki...

utanıyorum tam olarak utanıyorum oldu bir an....

ve sahabe ile kendisi arasında uçurumu bir kez daha anladı....

Özür dilerim vaktiniz varsa bir de siz baksanıza elbiseleriniz neresinden yıpranmış..

Tabi yıpranacak kadar kullanıyorsanız...! [/QUOTE]

Bu bölümü içimde büyük bir ukte ile okudum.[/B]

WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:13.