![]() |
Siteye Bir radyo nasil olur
[B][COLOR="Blue"]Sivaslılar net sitenize bir flatcast radyosu ekleseniz de millet hemde muzik dinlese olurmu acep üye arkadaslar ne düşünür bu konuda...[/COLOR][/B]
|
Cevap: Siteye Bir radyo nasil olur
BENCEDE ÇOK GÜZEL OLUR.İSTEKLERİMİZİN ÇALINDIĞI,BİRBİRİMİZE ŞARKI GÖNDEREBİLECEĞİMİZ BİR RADYO MUHTEŞEM OLUR.BİZLERİ BİRBİRİMİZE DAHA DA YAKINLAŞTIRIR..
|
[B][COLOR="Blue"]Dj lik yapa bilecek arkadaslarımız muhakkaki vardir.Gunduzleri surekli net basinda duran arkadaslar olur surekli yayin acık kala biliri ben elimden gelen yardimları yaparım..[/COLOR][/B]
|
Böyle talepler oldukça fazla ilerleyen zamanda inşallah bu gerçekleşir.
Şaun bende kısa sürede olsa SAAT 20.00-22.00 arası radyo yayınlıyorum gelen arkadaşlarla yöresel türkülerimizi dinliyoruz. |
[B][COLOR=darkorange]bu konu sık sık gündeme geliyor ama hiç bir adım atılamadı bu zamana kadar ney,i bekliyoruz arif abi ?[/COLOR][/B]
|
[B]Bu konuda gerekli inceleme ve çalışma sürüyor. Ancak kısa sürede tamamlanamayacak. [/B]
|
[quote=GuNaY;346496][B]Bu konuda gerekli inceleme ve çalışma sürüyor. Ancak kısa sürede tamamlanamayacak. [/B][/quote]
[B][COLOR="DarkOrange"]evet en kısa zamanda değil hiç bir zaman tamamlanamayacak :D [/COLOR][/B] |
[B]Yanlış hatırlamıyorsam bir aralar vardı,Şimdi yok.
Radyo değilde,Bizim ayarlayabileceğimiz istek parçalar çalınsa daha iyi olur diye düşünüyorum.[/B] |
ewt çok güel bizim köyün sitesinde radyo war dj liği alıyon müzik atıyon herkes orda sohbet ediyo:)
|
[B][COLOR="Blue"]arkadaslar kendi radyom var zaten sadece burdaki insanları bır araya toplayıp kaynasmak yoksa benım radyom var bence bu konuya bı el atılması lazım eger ugrasmak gerekılıyorsa ben alt yapısını yaparım sızde yayınlamak kalsın...[/COLOR][/B]
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:57. |