![]() |
biraz tebessüm edelim
[B]arkadaşlar tebesüm ettiren bildiğimiz kısa sözleri yazmaya ne dersiniz.
başlangıcı ben yapayım[/B] [COLOR="DarkOrange"]Bahçeni temiz tut,çöpleri yan bahçeye at[/COLOR]. [COLOR="Olive"]Top yan ağlarda, ben ağlamazmıyım[/COLOR]. [COLOR="Red"]Basamakta durmayın otomatik kapı çarpar,böler,karekökünü alır.[/COLOR] [COLOR="Orange"]Japon yapıştırıcım var,yapıştıracak japon yok.[/COLOR] [COLOR="Lime"]Akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğine, deli ol dünya senin kahrını çeksin.[/COLOR] [COLOR="Yellow"]Paraya para demezdi,çünkü r leri söyleyemezdi.[/COLOR] [COLOR="Blue"]Sabrın sonu resettir.[/COLOR] [COLOR="Black"]Adamın [COLOR="Black"]biri [/COLOR]yarın öleceğim demiş,yarmışlar ölmüş[/COLOR].[COLOR="DarkRed"] Başkalarının seni ezmezine izin verme,ehliyet al sen onları ez.[/COLOR] [COLOR="DarkSlateBlue"]Aşkın peşinden koşma,arabayla git.[/COLOR] [B]..............hadi bakalım sıradaki[/B] |
Cevap: biraz tebessüm edelim
[B][COLOR="DarkRed"]1959 yilinda içilen kahvelerin hatiri dolmustur, duyurulur!
Bilmemek ayip degil, Yeter ki çaktirma... Yes abicim, Türkçe egitime benden de okey!!! Ege bir yunan gölü deeldir. -Ege bir Turk gölü de deeldir. -Binanaleyhh Ege bir göl deeldir.. (Kim söölemis bunu acaba.. Besbinkere söyledim abartmayi birak.... Kadin hakki diye birsey olmaz. Hakki erkek ismi... :) Siddete karsi savas açin! Siddet yanlilarini kursunlayin:)[/COLOR][/B] |
[B]Adam yalana yer yok demiş,yalan ayakta kalmış.
8 zayıflı bir karne bulan,insaniyet namına çöpe atsın. Başına gelenlerin daha korkuncuda olabilirdi,mesela benim başıma gelebilirdi.[/B] |
[B]Adam olacak çocuk, çocukluk edipte büyümez
Annem unu eledi,finale çıktı Bekâr arkadaşlar.......... Düğünlerde yanına gelip sıra sana geldi diyen yaşlılardan sıkıldıysan, Sende aynısını cenazelerde onlara yap. [/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 05:03. |