Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anketler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=166)
-   -   Büyük İkramiye Size Çıksa Ne Yaprdınız? (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=23123)

yerliturkuaz 18.12.2008 22:28

Büyük İkramiye Size Çıksa Ne Yaprdınız?

[B]Büyük İkramiye Size Çıksa Ne Yaparınız?[/B]

[B]1)[/B]Hiç kimseye vermez kendim harcardım

[B]2)[/B]Büyük ikramiye bana çıkmaz ki ne diye düşüneyiö

[B]3)[/B]Yoksullara yardım ederdim

[B]4)[/B]Geleceğime yatırım yapr parayı en iyi şekilde değerlendirirdim

[B]5)[/B]Diğer [B]( Belirtiniz )[/B]

EyüphanAydın 18.12.2008 22:34

Cevap: Büyük İkramiye Size Çıksa Ne Yaprdınız?

[B]Diğer ( Belirtiniz )[/B]

İlk önce çıkmayacağını düşünelim.Yaklaşık 75 Milyon kişi içerisinde bana çıkması [B]İMMKKAANNSSIIZZ[/B] desek doğru olur.

Olurda şansa çıkarsa İlk önce Babam araba alır,Köye gideriz.Geri kalan para ile ileriye yönelik yatırımlar yaparız.

Geri kalan paraları iyi değerlendirip Vakıflara,Yoksullara,Derneklere yardım ederiz.İnaniyorumki Sitedekilerde böyle düşünüyordur.

sandalli 18.12.2008 22:56

Bana cikmasini istemezdim, simdi bir düzenim var, belki bu para bana cikarsa düzenimin bozulmasindan korkarim, eger cikarsa oldugu gibi yoksullar adina yardim yapan bir kuruma bagislardim.

albina58 18.12.2008 23:57

[B]Ben diğer seçeneğini işaretledim.
:Açıklama yapacak olursak,bu parayı bir havuzda toplarım,komando olarak askerliğini yapmış kişilerden oluşan,paralı bir ordu kurarım,ilk önce vatana ihanet edenleri sonrada arıza tipleri temizlik operasyonu uygulardım.
Benim seçeneğimde budur,açıklama gereği böyle açıklama yaptım,rahatım çünki hiç sayısal loto veya şans oyunu oynamam bundan dolayı ki böylesi bir ihtimal mümkün değil.[/B]

seva 19.12.2008 00:59

Hiç kimseye vermez kendim harcardım :D:D

sevgim 58 19.12.2008 02:09

ikramiye bana ciksa hemen sivasa-sarkislaya giderdim ...........................

HaZaN 19.12.2008 10:14

[B][I]Diğerleri diyorum para parayı çeker çıkmasınıda hiç istemem neden derseniz; huzurlu bir yuvam ve çevrem var o zaman eş dost sana düşmün olur. [/I][/B]

fatoş_yvz 19.12.2008 10:28

[B]imkaNsız ama beLkii diyeLim yanLız kaLıcam bı ev aLırdım en azından saat kaç neRde diyen bı annem olmasdı oda imkansız işte:D[/B]

Arif Coşkun 19.12.2008 10:33

Zaten insanları hayalprest yapmak, hergün bir şans oyunu yaparak, insanları düşünme yerine, hayalle yaşamaya yönelik şeyler bunlar.
Düşününki milyonlar bana çıkacak diye hayal kurarak bir bakıma kafasını rahatlatıyor.
Öyle birşey olmaz, çünkü bana çıkmaz :D Yolda elli kişi yürüsek apartmandan bir saksı düşse gelir banim kafama, o yönden çok şanslıyımdır ama bunda pek değil:D Sonra çok günah bu para:)

haskanlı 19.12.2008 12:19

[B][I]hayal kurmak istemiyorum ama bana çıkarsa çok süper olur;)))[/I][/B]

WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:02.