![]() |
HARDDİSKİ GÖRÜNMEZ YAPMA
evet pc mizde bulunan ve kimsenin görmesini istemedigimiz bilgilerimiz var ne yap maliyiz peki birinci secenek hemen dosyayi gizleriz aam durun onu cocuklar bile aciyo
ikinci secenek hemen winrar yapip sifreleriz ama durun onun da formulu var 12 kb lık bir program bu iside yapiyo hemde sanıyesınde oyle ise hacker denen kişiler de görmesin girsin pc ye ama bisey bulamasın diyo isek harddiskimizi gizleyelim ve bizden baskasi göremesin nasilmi cok deil sadece 10 tesekkur ve yorumdan sonra bilgiyi sizler ile paylasacagim evet sizleri bekliyorum.. |
Cevap: HARDDİSKİ GÖRÜNMEZ YAPMA
[B][I]OrjInaL xp KuLLanMayanLAra YarDımcI oLabİlİrİm SadEce 10 TeseKKur:D:D:D[/I][/B]
|
[QUOTE=58_S€M!H_58;350915][B][I]OrjInaL xp KuLLanMayanLAra YarDımcI oLabİlİrİm SadEce 10 TeseKKur:D:D:D[/I][/B][/QUOTE]
:))onu yapmak cocuk oyuncagı ancak bazı verilen programlara guvenme icerisinde atlar crit atiyo :)) söylemesi benden ben 9 tesekkure bütün windovsu orjinal yapayim:)) is iddiaya bindi |
[QUOTE=COBANYILDIZI;350919]:))onu yapmak cocuk oyuncagı ancak bazı verilen programlara guvenme icerisinde atlar crit atiyo :)) söylemesi benden ben 9 tesekkure bütün windovsu orjinal yapayim:)) is iddiaya bindi[/QUOTE]
[B][I][CENTER]TesEkurDe İsTEmıy0m İsteyeNe Hemen YarDImCı OluRum:D;)[/CENTER][/I][/B] |
nasıl istersen ama ben yinede gizleme yöntemini anlatayim kisaca
ilgisayarımızdaki bir harddiski görünmez yapmak istiyorsak sırasıyla : 1[COLOR="Red"].Başlat>Çalıştır tıklıyoruz.[/COLOR] kısaca dedigim icin sözümde durdum :)) |
[QUOTE=COBANYILDIZI;350924]nasıl istersen ama ben yinede gizleme yöntemini anlatayim kisaca
ilgisayarımızdaki bir harddiski görünmez yapmak istiyorsak sırasıyla : 1[COLOR="Red"].Başlat>Çalıştır tıklıyoruz.[/COLOR] kısaca dedigim icin sözümde durdum :))[/QUOTE] [B][I][CENTER]Kısacası Bu KAdarsa Tamamını DusuneMıy0rUm:D:D[/CENTER][/I][/B] |
[COLOR="Red"]2. Çıkan ekrana MMC yazıyoruz.[/COLOR]
yaziyoruz :)) semih nerde kaldın cevap gelmedı senden |
[QUOTE=58_S€M!H_58;350927][B][I][CENTER]Kısacası Bu KAdarsa Tamamını DusuneMıy0rUm:D:D[/CENTER][/I][/B][/QUOTE]
:DD simdide dudak ucuklatan o an geliyor konuyu toparlıyorum ve bir sonraki cevabımda hepsini dile getirecegim:) |
[QUOTE=COBANYILDIZI;350929][COLOR="Red"]2. Çıkan ekrana MMC yazıyoruz.[/COLOR]
yaziyoruz :)) semih nerde kaldın cevap gelmedı senden[/QUOTE] [B][I][CENTER]DinLemeye Devam Ediy0rum:D....!!!!!!!![/CENTER][/I][/B] |
[QUOTE=58_S€M!H_58;350933][B][I][CENTER]DinLemeye Devam Ediy0rum:D....!!!!!!!![/CENTER][/I][/B][/QUOTE]
dediklerimi yapıp o kısma yazdınmı dedigimi sen ona göre :) ezberci bir toplum yetiştirme amacımız yok deılmı hersey gorsel ve ogrenılır olmalı |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:36. |