![]() |
Trafik (=
Amerika'da adamın biri işine giderken birden Anormal bir trafiğin içine düşer, ama trafik bir milimetre bile kıpırdamamaktadır. Bir süre sonra arabasının yan camına birisinin tıkladığını görür ve camını açar.
-Ne var, ne olmuş acaba ozur -Teroristler Bush'u yakaladılar......... Eğer 1 milyar dolar verilmezse, üstüne benzin dokup yakacaklarmış. -Haa şimdi anladım bu trafiği... -Ya işte onun için, herkesten biraz yardım topluyoruz -insanlar ne kadar veriyor ortalama olarak ? -Valla yaklaşık olarak 5 'er Litre ...!! (= |
Cevap: Trafik (=
[B][QUOTE]-Ne var, ne olmuş acaba ozur
-Teroristler Bush'u yakaladılar......... Eğer 1 milyar dolar verilmezse, üstüne benzin dokup yakacaklarmış. -Haa şimdi anladım bu trafiği... -Ya işte onun için, herkesten biraz yardım topluyoruz -insanlar ne kadar veriyor ortalama olarak ? -Valla yaklaşık olarak 5 'er Litre ...!! (=[/QUOTE] Bu güzel paylaşım için teşekkürler.[/B] |
Ben deponun tamamını veririm. Keşke öyle bir şey gerçek olsa.
|
[B][COLOR=purple]BEN ELIMDEN NE KADAR GELIYORSA O PARAYA BENZIN ALIR KENDI ELLERIMLE YAKARIM ADIYI KESKE BANA BIRAKSALAR ZEVKLE PARCALARIM KÖPEGI *ZEVKLE*ZEVKLE*ZEVKLE*ZEVKLE***********[/COLOR][/B]
|
[B]Boyle bir cani icin benzin harcamay bile degmez ellerimle oldururum onu![/B]
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:17. |