![]() |
Bunlara Sessiz Kalmayin
Onlarca masum yavrulari kattleden Alllah dü$manlarina canilere kar$i sesiz kalmayin Zalimin gücü varsa Mazlumun Allahi var.Kanayan bir yara oldu icimizde Filistin & kücük bir kiz cocugunun yürekleri burkan son sözleri aynen $öyle *****Annecim israil Askerleri kücük cocuklari kücük mermilerlemi vuruyorlar?insanin kanini donduracak cinsten degilmi?kim o anda o Annenin yerinde olmak isterki gözünüzün önünde önce yavrunuz sonrada siz katledilin bazilari cikip efrendim bu bir insanlik ayibidir diyorlar,fakat ben kar$ida insan göremiyorum gördügüm tek $ey Sionost rejimin Terminatörle$mi$ ölüm kusan silahlarla masum halkin üzerine yürüyen katliyamci bir ordu&bizler bütün bu olanlar kar$isinda sadece iki kelime söyleyebiliyoruz oda ALLAH KAHRETSiN evet Allah kahretsin Hem zalimleri hemda zalimlerin at ko$turmasi icin meydan verenleri.Madi gücünüz olmayabilir ama unutmayinki maneviyat her$eyden daha deyerlidir onun icin bu masumlarin kurtulu$u icin Dua edelim dua edelimki Allah bizleri böyle durumlara dü$ürmesin&hicbir Anne Babayi gözlerinin önünde yavrusu katledilirken imtahan etmesin bizlerin Atalari o günleri geride birekti Allah yer yüzünde kimseye aci tatirmasin.Arkada$lar sizler el acinki Allahta kapilarini acsin en azindan o masum yavrular icin sakin bana deymeyen yilan bin ya$asin demeyin cünki o yilan deymesede onun yavrusu birgün sanada deyecektir.ALLAHIM zalimleri sana havalediyoruz $üpesiz ki sen hesap görücülerin en hizlisi&en hayirlisisin onlari KÄHAR isminle kahreyle Yarabbi Amin amin amin aminnnnn.
|
Cevap: Bunlara Sessiz Kalmayin
Bugünde sessiz kalmayin her$eye ragmen sessiz kalmayin Filistine dua dua dua.
|
[COLOR="DarkOrchid"][B][U] şuan elimizden gelen 1. maddi şekilde destek olmak 2. de manevi olarak duamızı eksik etmemek çok şükür hepimiz rabbimize filistindeki kardeşlerimiz için dua ediyorum 3. ise [COLOR="Red"][B] İSRAİL ÜRÜNLERİNİ BOYKOT ETMEK [/B][/COLOR] [/U][/B][/COLOR] [COLOR="Magenta"][B] evimizde kullandıgımız Cif,Blendax,Nestle,Profilo,Vakko,Nike,Levis,Danone,Clear,İpana,Milka,Malbora,King,Hacı Şakir,Dove,Fanta,Avon,Turkuaz Su , Hayat Su , Jacops , Knorr, Elidor, Yumoş , Ace , Alo , Domestos , Puma , Rinso , Prima , Coco Cola , Pepsi , Sen sun , Sprite , Parlement , Muratti , L$M , Monte Carlo , Omo , Vim , Sana , Becel , Algida , Rexsona , Orkid , Colgate ,
Ona , Nescafe , Loreal , Hunca , Disney Master , Mcdonalos.... [/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B] bunu bir şekilde [/B][/COLOR] |
[B]Hiç bir şavaş eşit değiltir.Artık akan kanlar dursun.[/B]
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 21:33. |