![]() |
istanbulu dinliyorum 2009 remix
Baykal'ı dinliyorum gözlerim kapalı;
Tükrükler savruluyor ağzından Beni aday gösteriyor İstanbul'a Gurur duyuyor, heyecanlanıyorum Kalbimin vuruşundan anlıyorum; Kendimi, Baykal'ın varisini dinliyorum. *** İstanbul'a iniyorum, gözlerim baygın; Ortadaki büyük nehirden serin bir rüzgar esiyor; Karşılıyor beni partililerim; Uzaklarda, çok uzaklarda AKP'lilerin bağrış çağrışları; İstanbul'u dinliyorum gözlerim kapalı. *** İstanbul'u geziyorum gözlerim kapalı; İri beyaz kuşlar geçiyor Yükseklerden, sürü sürü, çığlık çığlık; Meğer martıymış isimleri Bazıları simitle doyuruyor onları İstanbul'u geziyorum gözlerim kapalı. *** İstanbul'u geziyorum gönül gözüm kapalı; Elimde şehir rehberi, yanımda gerçek rehber Serin serin Kapalıçarşı, Cıvıl cıvıl Mahmutpaşa Sultanahmet'te köfte yediriyorlar bana Oh köfte-piyaz very good, very harika İstanbul'u geziyorum, gönül gözüm kapalı. *** İstanbul'u geziyorum basiretim bağlı; Halkımla kucaklaşıyorum Arada bir dilim sürçüyor Kağıthane'ye Kağıttepe diyorum Olsun varsın ne çıkar Başkan olacağım şehri geziyorum basiretim bağlı. *** İstanbul'u geziyorum, gözlerim kapalı; Beyoğlu'nda bir yosma geçiyor kaldırımdan. Bir gül düşürüyor elinden yere Bana uzaktan işmar ediyor kerata Almanya maceramı biliyor olmalı İstanbul'u geziyorum gözlerim kapalı. kılıçdaroglunun son eseri :))) |
Cevap: istanbulu dinliyorum 2009 remix
İstanbul'u geziyorum gönül gözüm kapalı;
Elimde şehir rehberi, yanımda gerçek rehber Serin serin Kapalıçarşı, Cıvıl cıvıl Mahmutpaşa Sultanahmet'te köfte yediriyorlar bana Oh köfte-piyaz very good, very harika İstanbul'u geziyorum, gönül gözüm kapalı. Güzelmiş özelliklede bu kıta:DElimde rehber yanımda gerçek rehber:) Paylaşım için sağol. |
Cevap: istanbulu dinliyorum 2009 remix
:D:D:D:D:D:D
---------------------- |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:14. |