Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anasayfa Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Büyük Eserler Yapacağız (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=27602)

Sivaslilar.Net 19.02.2009 22:21

Büyük Eserler Yapacağız

Demokrat Parti (DP) Belediye Başkan Adayı Macide Şahin, “Sivas΄ta büyük temeller Demokrat Parti΄nin eseridir. Demokrat Parti ile o büyük eserler Sivas΄a yine gelecektir” dedi.

Şahin, partisince bir lokantada düzenlenen programda yaptığı konuşmada, ΄΄bayandan belediye başkanı olmaz΄΄ düşüncesini taşıyanları eleştirdi. Özellikle üniversite öğrencisi gençlerin ve kadınların dertlerinin göz ardı edildiğini savunan Şahin, şunları söyledi: ΄΄(Ben şunu yapacağım, bunu yapacağım) demek bana ters düşüyor. Sivas΄ta büyük temeller Demokrat Parti΄nin eseridir. Demokrat Parti ile o büyük eserler Sivas΄a yine gelecektir. Ne yazık ki kahvehaneler üniversite öğrencileri ile dolu. Bayanların ve öğrencilerin dertlerini soran yok. Sivas΄ta yapılmamışı yapacağız. Benim en büyük hayalim, Konya΄ya gittiğimde en çok dikkatimi çeken merkezden üniversiteye giden raylı sistemdi. Sivas΄a da bu sistemi kurarak öğrencilere maddi ve manevi desteğim olacak. Bayanlara öncelikle belediyelerin kapıları açık olacaktır.΄΄
Partinin il başkanı Burhan Tavmaşat ise rakiplerini incitmeden seçim startı verdiklerini belirterek, ΄΄Bayan belediye başkan adayı çıkartarak Sivas΄ın ne kadar çağdaş olduğunu göstermişiz. Bizde din, dil ve ırk ayrımı yoktur΄΄ dedi.

Cley 19.02.2009 22:27

Cevap: Büyük Eserler Yapacağız

[B]Başarılar dileriz. her adaya oldugu gibi. Şansı çok az hanımefendinin[/B]

altuntas58 20.02.2009 08:49

[B]Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Macide Şahine başarılar dilerim Sivasımız için hayırlısı ne ise o olsun[/B]

seva 20.02.2009 11:45

başarılar dilerim Sivasımız için hayırlısı ne ise o olsun

abircan 20.02.2009 15:11

hayırlı olsun, ama geç kalmış demokrat parti , bu bayan açılımını yıllar önce yapsalardı bayanı eve kapatıp sözde türbana özgürlük deyip 2. sınıf vatandaş konumuna getiren sadece çocuk doğuran kadın tipini arzulayan çağdışı yönetim anlayışı çağdaş türkiyemin başına bela olmazdı , 40 sen eönce sivasta sinemalar vardı, kayak kulübü vardı, insanlar kıra pikniğe giderdi, kaleye canlı müzik dinleyip çay içmeye gidilirdi şimdi nerdeeeeeeeee o günler
dincilere taviz vere vere abudik gubidik yağmacı hırsız bir yönetim ordusu oluştu, özalla beraber hem tarikatlara açıldı devlet hemde yolsuzluğa ve rüşvete açıldı kapılar, ne geldiyse bela memleketin başına sağ iktidarlardan geldi sonrada yok gominist yok sol
asıl dinazor kendileri haberleri yok

Cley 20.02.2009 17:08

[QUOTE=abircan;378382]hayırlı olsun, ama geç kalmış demokrat parti , bu bayan açılımını yıllar önce yapsalardı bayanı eve kapatıp sözde türbana özgürlük deyip 2. sınıf vatandaş konumuna getiren sadece çocuk doğuran kadın tipini arzulayan çağdışı yönetim anlayışı çağdaş türkiyemin başına bela olmazdı , 40 sen eönce sivasta sinemalar vardı, kayak kulübü vardı, insanlar kıra pikniğe giderdi, kaleye canlı müzik dinleyip çay içmeye gidilirdi şimdi nerdeeeeeeeee o günler
dincilere taviz vere vere abudik gubidik yağmacı hırsız bir yönetim ordusu oluştu, özalla beraber hem tarikatlara açıldı devlet hemde yolsuzluğa ve rüşvete açıldı kapılar, ne geldiyse bela memleketin başına sağ iktidarlardan geldi sonrada yok gominist yok sol
asıl dinazor kendileri haberleri yok[/QUOTE]

[B]yaşımız o kadar küçük değil abi. sol iktidarları da gördük bu ülkede.[/B] [B]Dinci (müslüman) lerden neden bu kadar korkuyorsunuz yada nefret ediyorsunuz[/B] ?

Şarkışla_Döllük 20.02.2009 20:10

[QUOTE]hayırlı olsun, ama geç kalmış demokrat parti , bu bayan açılımını yıllar önce yapsalardı bayanı eve kapatıp sözde türbana özgürlük deyip 2. sınıf vatandaş konumuna getiren sadece çocuk doğuran kadın tipini arzulayan çağdışı yönetim anlayışı çağdaş türkiyemin başına bela olmazdı , 40 sen eönce sivasta sinemalar vardı, kayak kulübü vardı, insanlar kıra pikniğe giderdi, kaleye canlı müzik dinleyip çay içmeye gidilirdi şimdi nerdeeeeeeeee o günler

Öncelikler Türban diye tanimladigin Basörtüsünü, kültürüne cagdasligina = ahlaksizligina hayran oldugunuz Avrupada basörtüsü ile ilgili kullanin, size gülerler.
Türban, bircok hintli erkeklerin (özellikle sihlerin) baslarina taktigi seytir. Türban, müslüman kadinlarin taktigi basörtüsüle hic bir alakasi yoktur. Bu kelime sizin gidi diktatör düsünceli kisilerin dayatmasidir.

Türkiye müslüman bir ülke, asirlardir Islamin sancaktarligini Türkiye topraklari yapti. Siz kim oluyorsunuz da, dincilik diye tanimladiginiz, oysa ki Din-i Islam olan bu yüce dine özde tabi olan insanlara (genel olarak) laf atiyorsunuz. Asil dinazor sizin gibilerdir.

Bu ülkeye belayi asil Misak-i milli hudutlari dahilinda bulunan, Musulu, Bati Trakyayi, Kibrisi Lozanda gavura veren ve ardindan diktatörlükle Türkiye'yi cagdaslik adina dinsizlestiren kisilerle ayni zihniyette olan kisiler getirdi.

Son olarak merhum Özala Allah rahmet eylesin.

seva 21.02.2009 15:53

[QUOTE=abircan;378382]hayırlı olsun, ama geç kalmış demokrat parti , bu bayan açılımını yıllar önce yapsalardı bayanı eve kapatıp sözde türbana özgürlük deyip 2. sınıf vatandaş konumuna getiren sadece çocuk doğuran kadın tipini arzulayan çağdışı yönetim anlayışı çağdaş türkiyemin başına bela olmazdı , 40 sen eönce sivasta sinemalar vardı, kayak kulübü vardı, insanlar kıra pikniğe giderdi, kaleye canlı müzik dinleyip çay içmeye gidilirdi şimdi nerdeeeeeeeee o günler

Çağdaş ülkelerde kadın eve kapanmıyormu çağdaş ülkelerde kadınlar baş örtüsü takmıyorlarmı çağdaş ülkelerde kadınlar çocuk doğurmuyormu bahsettiğiniz kadınlar çağdaş ülkelerinin baş belasımı bırakın insanlar istedikleri gibi yaşasın sizene banane kim nasıl yaşarsa yaşar
Sivas da sinema kayak kulübü kalmadımı hiçmi yok , Sivas da insanlar pikniğe gitmiyorlarmı Sivas da kale kapandımı çay içilmiyormu şimdi orda canlı müzik yokmu şimdi orda insaf ya
Sizene banane onun bunun dini bırakın bunları insanlar nasıl ibadet edeceklerini sizden bendenmi izin alıp yapacak insanlar istediği dini seçer istediği dinde ibadet yapar
Bu memleketin başına ne geldiyse gerici yobazlar yüzünden geldi yok laikmiş yok dindarmış yok sağcıymış yok solcuymuş yok goministmiş yok faşistmiş sizene banane kim ne olursa olsun
ADALET
SEVGİ
HOŞGÖRÜ

barikat58 21.02.2009 15:57

abircan bence senin sivasla alakan yok!bahsettiğin yer sivas değil!ya sen sivas diye başka yere gittin yada sana sivası anlatanlar yalnış anlatmış!sabahları kalkınca yüzünü yıka gözünü aç bidaha bak SİVASA !!!!!!

titizyiğido 21.02.2009 16:22

maalesef bu abimiz böyle işte sitemizin muhalefet abisi nerde olur olmaz bi tartışma var hemen onu alıyo dine ,akp ye,aleviliğe sünniliğe dayıyo.aslında yapmak istediği bence muhaliflik değil provakatörlük...........

WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:30.