Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Diğer Konular (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=34)
-   -   SEVMEK BAZEN VAZGEÇMEYİ BİLMEKTİR...! (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=27658)

...Kangallı... 22.02.2009 20:26

SEVMEK BAZEN VAZGEÇMEYİ BİLMEKTİR...!

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][COLOR=#595959][I][B][URL="http://img2.blogcu.com/images/s/a/h/sahradaesinti/8211kelebek.jpg"][IMG]http://img2.blogcu.com/images/s/a/h/sahradaesinti/8211kelebek.jpg[/IMG][/URL][/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][COLOR=#595959][I][B]SEVMEK BAZEN VAZGEÇMEYİ BİLMEKTİR...![/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][COLOR=#595959][I][B]İyi kalpli, yalnız bir adam, bir gün bir koza bulur. Kozanın içinde küçük bir tırtıl vardır. Adam çok sever bu tırtılı, onunla tüm yalnızlığını, tüm sevgisini paylaşır.

Gel zaman git zaman tırtıl büyür, güzel bir kelebek olur. Adam, kelebeğine hayran, bırakamaz bir türlü...

Aslında kelebeğin aklında dağlar, kırlar, çiçekler vardır da; kıyamaz bir türlü adama ve sevgisine, yalnız bırakamaz onu. Üç günlük ömrünü sevildiği ve sevdiği yerde geçirmeye hazırdır. Ama adam bilir ki; "Sevmek bazen
vazgeçmeyi de bilmektir"...

Kelebeğine son kez bakar ve onu salıverir özgürlüğüne, kırlarına, çiçeklerine doğru. Kelebek mutlu olmasına mutlu olur ama hiç bir meltem, hiç bir çiçek yaprağı adamın avucunun sıcaklığını andırmaz. Aklında adam, o çiçek senin bu çiçek benim dolaşır saatlerce. Adam bir kelebeğe sevdalı,
bakıp durur boşluğuna. Kelebekse hâlâ konacak sıcak bir avuç
aramakta...

Böylece kelebek şunu anlar: Bazen ait olduğumuz yer orasıdır; sıcak bir avuçtur, biliriz ama o yerin bize ait olma ihtimali bir hiçtir...
Böylece adam şunu anlar: Hiç bir sevdayı yalnızca sevgiyle
yaşatamazsınız..

O günden sonra kelebek, adama duyduğu özlemi gömecek bir dağ aramaya başlar, ama gücü tükenene dek arayıp da bulamayınca anlar ki; Hiçbir dağ bir özlemi gömebileceğiniz kadar büyük değildir. Adamsa artık sevdasını koyar sımsıcak
avuçlarına; kelebeğin yerine...[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]

özdemir 22.02.2009 21:13

Cevap: SEVMEK BAZEN VAZGEÇMEYİ BİLMEKTİR...!

güzel paylaşım için teşekkürler
sevmek herşeyinde ötesinde çok farklı bir duygudur
seven insan ne zaman ne yapacağını çok iyi bilemez
ama seven sevdiğinden hiç bir zaman vazgeçemez
belki onu görmesede, yanında olamasada hep aklında, her zaman düşüncelerinde yaşatır o sevgisini...
ama asıl olan sevgi bize bunları bağışlayanı sevmektir.
bütün sevgilerin sonunda O nu bulabiliyorsak ne mutlu bize.
sevmekten asla vazgeçmeyin.
sevdiğiniz vazgeçse bile...

seva 25.02.2009 12:37

Sevmek vazgeçmekse Leyle ile Mecnun da vazgeçerdi sevmekten onlardan kavuşmaktan vazgeçti sevmekten değil sevmekten kim vazgeçerki...

srilanka 25.02.2009 12:41

[QUOTE=özdemir;379302]güzel paylaşım için teşekkürler
sevmek herşeyinde ötesinde çok farklı bir duygudur
seven insan ne zaman ne yapacağını çok iyi bilemez
ama seven sevdiğinden hiç bir zaman vazgeçemez
belki onu görmesede, yanında olamasada hep aklında, her zaman düşüncelerinde yaşatır o sevgisini...
ama asıl olan sevgi bize bunları bağışlayanı sevmektir.
bütün sevgilerin sonunda O nu bulabiliyorsak ne mutlu bize.
sevmekten asla vazgeçmeyin.
sevdiğiniz vazgeçse bile...[/QUOTE]

ben herşeye rağmen bekliyorum seviyorum onu hemde çok askerden gelince beni istesin yada istemesin ben sevecem onu:(

seva 25.02.2009 12:45

[QUOTE=srilanka;380423]ben herşeye rağmen bekliyorum seviyorum onu hemde çok askerden gelince beni istesin yada istemesin ben sevecem onu:([/QUOTE]

Allah kavuştursun inş Allah hayırlıysa kavuştursun arkadaşım..

barikat58 25.02.2009 12:45

BENDEN TAVSİYE OZAMAN NE SEVİN NEDE VAZGECMEK ZORUNDA KALIN :D

seva 25.02.2009 12:50

[QUOTE=barikat58;380427]BENDEN TAVSİYE OZAMAN NE SEVİN NEDE VAZGECMEK ZORUNDA KALIN :D[/QUOTE]

O duruma bağlı :D:D

srilanka 25.02.2009 12:50

[QUOTE=barikat58;380427]BENDEN TAVSİYE OZAMAN NE SEVİN NEDE VAZGECMEK ZORUNDA KALIN :D[/QUOTE]

keşke sevmek yada sevmemek insanın elinde olsa ama değil bi anda seni yakalar aşk öyle bi dğişirsinki gururdan eser kalmaz,gözün görmez bişeyi ALLAH kimsenin başına aşk aısını yaşatmasın kötü hale düşürmesin

seva 25.02.2009 12:52

[QUOTE=srilanka;380434]keşke sevmek yada sevmemek insanın elinde olsa ama değil bi anda seni yakalar aşk öyle bi dğişirsinki gururdan eser kalmaz,gözün görmez bişeyi ALLAH kimsenin başına aşk aısını yaşatmasın kötü hale düşürmesin[/QUOTE]

aminnnnnnnn

Allah herkese hayırlısını versin..

barikat58 25.02.2009 12:54

SİZ GENEDE BENİM DEDİĞİMİ YAPIN AMA YAPTIGIMI YAPMAYINN :D:D

WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:23.