Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Hertelden (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Üyelerin okumasını istiyorum (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=27678)

...Kangallı... 23.02.2009 23:39

Üyelerin okumasını istiyorum

[B]Değerli arkadaşlar, benim bu forumda birşey dikkatimi çekti, bir sürü konu var ama altına baktığımızda, yorum hiç yok yada en fazla 2 , 3 üye tarafından yorum eklenmiştir. O da hep yorum ekleyen kişiler, aynı üyelerdir.

Ben diyorumki, konu az açalım, yorum çok ekleyelim.Sizce yanlışmıyım ? Çok konu açmak önemli değil, yararlı olması önemlidir.

Bu benim düşüncem, sizlerinde fikirlerini alabilirmiyim ?[/B]

LaEdri 23.02.2009 23:44

Cevap: Üyelerin okumasını istiyorum

YAzıcı olmaktan ziyade okuyucu olmayı tercih ediyoruz demek ki..:)

...Kangallı... 23.02.2009 23:45

[QUOTE=Yiğiter;379653]YAzıcı olmaktan ziyade okuyucu olmayı tercih ediyoruz demek ki..:)[/QUOTE]

[B]Foruma eklemenin mantığı nedir o zaman konuları ? Okuduğunuz yerde okursunuz, burada neden paylaşırlar o zaman :) ?[/B]

LaEdri 23.02.2009 23:50

Keşke herkes yazsa,değişik türden yüzlerce yorum okusak ama potansiyel bu..
Umarım daha da iyi olur..

...Kangallı... 23.02.2009 23:57

[QUOTE=Yiğiter;379658]Keşke herkes yazsa,değişik türden yüzlerce yorum okusak ama potansiyel bu..
Umarım daha da iyi olur..[/QUOTE]

[B]Katılıyorum, inşallah olur.[/B]

GuNaY 24.02.2009 00:57

[QUOTE=...Kangallı...;379650][B]Değerli arkadaşlar, benim bu forumda birşey dikkatimi çekti, bir sürü konu var ama altına baktığımızda, yorum hiç yok yada en fazla 2 , 3 üye tarafından yorum eklenmiştir. O da hep yorum ekleyen kişiler, aynı üyelerdir.

Ben diyorumki, konu az açalım, yorum çok ekleyelim.Sizce yanlışmıyım ? Çok konu açmak önemli değil, yararlı olması önemlidir.

Bu benim düşüncem, sizlerinde fikirlerini alabilirmiyim ?[/B][/QUOTE]

[B]Bunu sen mi diyorsun Kangallı ? :)[/B]

umut 24.02.2009 01:11

[B][COLOR="Blue"]haklısın gardaş sitede üye olanlar nederse olur proplem değil[/COLOR][/B]

...Kangallı... 24.02.2009 11:29

[QUOTE=GuNaY;379673][B]Bunu sen mi diyorsun Kangallı ? :)[/B][/QUOTE]

[B]Evet ben diyorum, konu açtığım kadarda yorum ekliyorum ![/B]

fatoş_yvz 24.02.2009 11:33

[B][COLOR="Navy"]kendı adıma knşuyorum konusuna göre degişiyor yanı okudugum ve gerçekten guzel bişeyse teşk edıp geçıyorum yada ne bılım kendımce yorumunu yapıyorum ilgımı çekmeyen basit bı konuyuda es geçtıgım çok oluyo açıkcası daha degişik konular açılsa ilgı çekıcek tarzda herkes katılabılır deneyeLim isterseniz:S[/COLOR][/B]

sibelYILMAZ 24.02.2009 11:47

kangallı kardeş bu konuda sana katılıyorum ..... bazen bazı konulara benimde yorum yapmadığım oluyor ama önemli olan bilgi paylaşımı tabi... ha birde yorum yapılmamasının nedenlerinden biri tartışma hemen her konu anında tartışmaya dönüyor yorum yazılmamasının nedenlerinden biri de bu bence önce buna bir çare bulunmalı diyorum !!!!!!!!!!!

WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:44.