Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anasayfa Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Seminere Davet ! (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=27896)

Sivaslilar.Net 09.03.2009 00:51

Seminere Davet !

[IMG]http://www.sivaslilar.net/images/stories/ab_tr_bayrak.jpg[/IMG]

Sivas Eğitim ve Gençlik Derneği Ulusal/Uluslararası Fon Kaynakları ve AB Programları Semineri düzenleyecek. Seminer sonunda katılımcılara sertifika verilecektir.

Avrupa birliği ve projecilik çalışmalarında yaptığı faaliyetleri ve projelerle dikkatleri çeken derneğimiz geçen yıl başlattığı AB Proje ve Programları eğitimini bu sene diğer uluslar arası fon kaynaklarını da içine alacak şekilde genişleterek devam ediyor. Derneğimiz tarafından 15 Mart 2009 Pazar günü Mecidiyeköy / İstanbul’da Ulusal ve Uluslar arası Fon Kaynakları ve AB Eğitim ve Programları Semineri düzenlenecektir. Seminer Ulusal ve Uluslar arası Fon kaynakları AB Eğitim ve Gençlik Programları İle AB gençlik TÜBİTAK 7. Çerçeve ve tarım Bakanlığı Kırsal Kalkınma Projelerinde Deneyim sahibi gençlerin Proje deneyim paylaşımları başlıklarında üç seans halinde olacak ve program bitiminde katılım sertifikası verilecektir.

" Bu Konularda bilgi sahibi olmayan ancak kendini geliştirmek isteyen arkadaşların katılımı bizleri sevindirecektir. Unutmayın sizde bir proje yazabilir, yönetebilir veya uluslararası bir projede rahatlıkla katılımcı olabilirsiniz. Bunların zor şeyler olmadığını seminere katılarak veya yaptığımız çalışmaları inceleyerek görebilirsiniz. "

[B][I]Başvuru Formu ve Seminer Bilgileri[/I][/B]
[url]www.sivasegd.org[/url]
[B]
Sivas Eğitim ve Gençlik Derneği[/B]
Av. Fatih Köse
Başkan

candy_58 09.03.2009 11:04

Cevap: Seminere Davet !

sadece bir gün mü olacak acaba ?

barikat58 09.03.2009 11:09

evet sadece birgün müş detaylı bilgi ve seminer saatleri aşagıdaki link te yukardada verilmiş zaten

[url]www.sivasegd.org[/url]

müjdat58 09.03.2009 19:09

Arkadaşlar bu sertifika dedikleri sey ne işe yarıyor peki bileniniz varmı ?

atlantis 09.03.2009 20:26

sivaslılar net..bukonudaki çalışmalarınızdan dolayı kutlarım.inşallah daha büyük başarılara imza atarsınız.
eğitim benim için çok önemlidir.
herzaman ailede başlar,okulda devam eder,tabiki bu imkasnları alan gençlerimiz dahada başarılı olurlar.
buda bir ülkenin gelişiminde en gerekli basamaktır.
uygarlıklar kalıcı olabilmeleri için,ilimde,bilimde,teknolojide herzaman üst safhada eğitim alan toplumlardır.
sevgiyle kalın başarılar.

altuntas58 09.03.2009 21:03

[B]Güzel bir proje katılan herkesi tebrik ederim[/B]

Efe Cemil Şeker 10.03.2009 02:01

[I]AB Fonlarında Türkiye için hazır bekleyen para var ama proje ortaya konamadığından yararlanılanamıyor. Sivas Eğitim ve Gençlik Derneğini kutluyorum, çok faydalı bir seminer olacaktır. Özellikle genç arkadaşlarımın katılmasını öneriyorum. [/I]

besyo_cu 10.03.2009 02:06

[B]Katılma imkanı olan tüm arkadaşlar umarım katılırlar cok faydalı gececeğine inanıyorum. Böyle bir organizasyonu düzenleyenleri kutlarım.[/B]

Ertugrul 10.03.2009 15:47

[B][I]Ab fonları Türk gençleri için önemli bir kaynak, sosyak projeler üreterek bu fonlardan yararlanabilirsiniz. Sivas Eğitim ve Gençlik Derneği Ab fonları konusunda çeşitli projeler yapmış ve bu konuda tecrübeli bir kadroya sahiptir. Fırsatı olanların bu semineri kaçırmamalarını tavsiye ediyorum. Sınırlı sayıda katılımcı alınacağından elini çabuk tutun.[/I][/B]

efe1058 10.03.2009 15:56

[B][COLOR="Blue"]Özellikle üniversiteli arkadaşlar bu seminere katılalım, kendi alanımızda planlayıpta maddi konular yüzünden gerçekleştiremediğimiz projeleri grup oluşturarak fonlardan yararlanıp yapabiliriz. [/COLOR][/B]

WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:13.