![]() |
BAYAN ÜYELER
[B][COLOR="Magenta"]sitenin bayan üyeleri yiğido olarak değilde yiğide olarak geçse daha iyi olmaz mıdiye düşünüyorum[/COLOR][/B]:):)
|
Cevap: BAYAN ÜYELER
[B]Bayan üyelerimiz o şekilde adlandırılıyor zaten[/B] :)
|
[COLOR="black"][B][I] Bir tane cook sevdigim engin-58 abim vardı o hep derdi yigido bacım yigit bacım bu arada onunda kulaklarını çınlattım dostlar unutulmaz bizlere iyilik yapan insanı biz kolay kolay unutmayız. [/I][/B][/COLOR]
|
[QUOTE=MeLody58;384408][COLOR="black"][B][I] Bir tane cook sevdigim engin-58 abim vardı o hep derdi yigido bacım yigit bacım bu arada onunda kulaklarını çınlattım dostlar unutulmaz bizlere iyilik yapan insanı biz kolay kolay unutmayız. [/I][/B][/COLOR][/QUOTE]
[B]benide unutmayin benide :)[/B]:D |
bizlerde iyilik yapdık unutulduk malesef dünyanın yalan olduğu gibi insanlarda yalanmış
|
bende sıteye yenı geldım ama sıvasspor com bacılarımız benı ıı tanır? yıgıt bacılarım
|
[QUOTE=GuNaY;384395][B]Bayan üyelerimiz o şekilde adlandırılıyor zaten[/B] :)[/QUOTE]
ama neden yiğido yazıyor:rolleyes: |
[quote=deniz kızı;384593]ama neden yiğido yazıyor:rolleyes:[/quote]
hımmm bunlar avatarın altındaki yigido yu diyo :D evet haklılar olsun öle :D yeni yigido yerine yeni yigide tecrübeli yigido yerine tecrübeli yigide |
[QUOTE=barikat58;384596]hımmm bunlar avatarın altındaki yigido yu diyo :D evet haklılar olsun öle :D
yeni yigido yerine yeni yigide tecrübeli yigido yerine tecrübeli yigide[/QUOTE] [B][I]Cennet memeleketim Sivas yiğidosuyla ünlü değilmidir, tabiki o şekilde de olabilir.[/I][/B] |
[B]Bayan üyelerimize zaten yiğide diye hitap ediyoruz ve öylede olmalı[/B]
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:59. |