![]() |
Rallim58 doğum günün kutlu olsun
[B]Dilerim yeni yasin sana;
[COLOR=#000000]Saglik, huzur, mutluluk, nese, saadet, sabir, iman ve para getirir…[/COLOR][/B] [COLOR=#000000][B]Ailenle ve benim gibi seni cok seven tüm sevdiklerinele güzel bir ömür dilerim,[/B][/COLOR] [COLOR=#000000][B]iyiki varsin, iyiki dogdun, ve iyiki benim yolum senin yolun ile kesisti,[/B][/COLOR] [COLOR=#000000][B]seni cok seviyorum abicim,[/B][/COLOR] [COLOR=#000000][B]bu yaz görüsmek üzere insallah,[/B][/COLOR] [COLOR=#000000][B]hep oldugun gibi süper men’im olarak kal olurmu…[/B][/COLOR] [B]Not:[/B] Bu topic kendi pc'sinde sorun olduğundan [B]tatlı_dili[/B] tarafından benim açmam istenmiştir. |
Cevap: Rallim58 doğum günün kutlu olsun
[CENTER][COLOR="Blue"][B]Dogum günün kutlu olsun abicim...[/B][/COLOR]
[B]Dilerim yeni yasin sana; Saglik, huzur, mutluluk, nese, saadet, sabir, iman ve para getirir… Ailenle ve benim gibi seni cok seven tüm sevdiklerinele güzel bir ömür dilerim, iyiki varsin, iyiki dogdun, ve iyiki benim yolum senin yolun ile kesisti, seni cok seviyorum abicim, bu yaz görüsmek üzere insallah, hep oldugun gibi süper men’im olarak kal olurmu…[/CENTER][/B] [CENTER][IMG]http://www.cakeland.com.tr/images/resimler/pasta/sekilli/10.gif[/IMG] [B][COLOR="Blue"]- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - -[/COLOR][/B] [B] basligi ne yazikki acamadim, sürekli hata verdi durdu deli oldum bende, sana ancak nazar boncugu yakisir pasta olarak abicim tü tü tü 41.5 kere de masallah : )))[/CENTER][/B] |
Recep kardeşim doğum günün kutlu olsun, mutlu yıllar.
|
[B]Recep abi doğum günün kutlu olsun, güler yüzün dilerim Allahtan her daim gülsün.[/B]
|
dogum gününüz kutlu olsun nice nice mutlu yıllara saglık mutluluk ve afiyetle inşallah
|
[B]onu seven bir ailesi, herbiri birbirinden degerli arkadaslari oldugu icin, dusunebildigi, baktigi zaman gorebildigi icin, Allahim sana binlerce kez sukurler olsun Rallim58'i iyiki yarattin...
nice yillara[/B] |
[B]Abi doğum günün kutlu olsun daha nice senelere sağlık mutluluk huzur ile:)[/B]
|
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=2678[/IMG]
|
ooo doğum günün kutlu olsun aga.nice yıllara inşşş!
|
[B]Doğum günün kutlu olsun abi; ailenle ve sitelerle birlikte nice yıllara inşaallah...[/B]
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:40. |