![]() |
Desem ne dersiniz?
[B][COLOR="Indigo"]Arkadaşlar bu konuya herkezin katilmasini, soruma cevabini ve de kendi sorusunu bekliyorum. N e dersiniz?
Çok eğlenceli solacağına inanayorum. Once ben basliyorum... [/COLOR][/B] [B][FONT="System"][COLOR="Red"]Biz burda bir aile gibiyiz desem ne dersiniz?[/COLOR][/FONT][/B] |
Cevap: Desem ne dersiniz?
[B][COLOR=darkorange]ee daha başlamamışsın ![/COLOR][/B]
|
[QUOTE=kronick;387265][B][COLOR=darkorange]ee daha başlamamışsın ![/COLOR][/B][/QUOTE]
[B][COLOR="Indigo"]Başladım Kronic :)bak alttaki üyeye soruyorum caveplermısın?;) Biz burda bir aile gibiyiz desem ne dersiniz? [/COLOR][/B] |
[B][COLOR=darkorange]doğru derim ama aile gibi gibi görmeyenlerde çıkıyor ara sıra onları aforoz etsek derim sen ne dersin ?[/COLOR][/B]
|
[QUOTE=kronick;387270][B][COLOR=darkorange]doğru derim ama aile gibi gibi görmeyenlerde çıkıyor ara sıra onları aforoz etsek derim sen ne dersin ?[/COLOR][/B][/QUOTE]
[B][I][COLOR="Indigo"]Evetttt edelim derim :) Herkesi kendimiz gibi biliyor ve yanılıyoruz desem ne dersin?[/COLOR][/I][/B] |
[B][COLOR=darkorange]yine doğru derim
pekiiiiiiiiiii vallahi aklıma bi şey gelmedi soracak desem? [/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronick;387275][B][COLOR=darkorange]yine doğru derim
pekiiiiiiiiiii vallahi aklıma bi şey gelmedi soracak desem? [/COLOR][/B][/QUOTE] [B][I]Aaaaa işti şimdi olmadı sen çok iyi birisin. Anam-babam sana feda olsun Ya Rasulallah desem ne dersin?[/I][/B] |
kesınlıkle feda olsun derım...
peki ozaman ben yeniyim galiba desem ne dersınız bıraz orjınal olsun:) |
[COLOR="black"][B][I] hosgeldiniz iii paylaşımlar derim
alttaki üye hayattan memnunmusun desem bende ? [/I][/B][/COLOR] |
[quote=MeLody58;391763][COLOR=black][B][I] hosgeldiniz iii paylaşımlar derim[/I][/B][/COLOR]
[I][B][COLOR=black]alttaki üye hayattan memnunmusun desem bende ?[/COLOR][/B][/I] [/quote] Bende yüzde elli desem :D Alttaki, üye şiiri çok seviyor desem ? |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:27. |