![]() |
Kronick Başın Sağolsun
Sitemiz forum yöneticilerinden [B]Kronick [/B]arkadaşımızın anneannesi Hatice ŞAM
06-04-2009 tarihinde Antalya'da yaşamını yitirmiştir. Acınızı yürekten paylaşıyoruz, Merhuma dualarımızı ediyor acılı ailesine başsağlığı diliyoruz, Mekanı cennet olsun. |
Cevap: Kronick Başın Sağolsun
başın sağolsun ablacım allah size ve ailenize uzun ömürler versin
|
[B]Allah rahmet etsin yakınlarına sabırlar versin[/B]
|
[COLOR="DarkOrchid"][B][I] Kronick Ablacıgım;
Basın Sagolsun Allah mekanını Cennet Etsin Geride kalanlara uzun ömürler diliyorum [/I][/B][/COLOR] |
başın sağolsun kronick...............allah rahmet eylesin...................
|
[B]Allah rahmet eylesin geride kalanlara başsağlıgı temennı ediyorum.[/B]
|
[B][COLOR=green]Enbiya Suresi, Ayet 35- Her nefis ölümü tadacaktır. Sizi bir imtihan olarak kötülük ve iyilikle deneyeceğiz. Hepiniz de sonunda bize döndürüleceksiniz.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#008000][/COLOR][/B] [B][COLOR=#008000]Başınız sag olsun abla.merhume teyzeme Allah tan rahmet diliyorum mekanı cennet olsun geride kalanlara rabbim sabrı cemil ihsan eylesin[/COLOR][/B] |
[B][COLOR="Green"]Allah rahmet eylesin dualarımı eksik etmeyeceğim bütün içtenliğimle söylüyorum ;) mekanı cennet olur inşAllah.. Peygamber Efendimiz (s.a.v)'e komşu olur.. başınsağolsun ..[/COLOR][/B]
|
[B]Başın sağ olsun...
Allah rahmet eylesin....[/B] |
Basiniz sag olsun , Allah tan rahmet eylesin diliyorum , Mekani Cennet olur insallah.
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 05:10. |