![]() |
İsmail Yk da Artık Bir Marka
[IMG]http://www.sivaslilar.net/images/stories/1.ismail-yk.jpg[/IMG]
NELSEN firmasının on beş senedir düzenlediği “Markalar Araştırması”nın bu seneki sonuçlarıda açıklandı.Hemşerimiz İsmail Yk 'da marka olan sanatçılar grubuna katıldı. Marka olmuş sanatçı katagorisinde kendisini ilk onda bulan İsmail YK’nın keyfine diyecek yok. Başarılı sanatçı sonuçtan oldukça memnun olduğunu söylerken böyle bir organizasyonda sekizinci olmak bile büyük bir başarıdır dedi. Listenin ilk sırasında İbrahim Tatlıses yer alıyor. |
Cevap: İsmail Yk da Artık Bir Marka
[B]Kendisini pek hazetmesem de eferim İsmail yk ya.Biraz da memleketi olan Sivası vurgulasa bulundugu ortamlarda.[/B]
|
[B][COLOR="Blue"]Marka olmayı çoktan hak etmişti hemşerimiz. Tebrikler İsmail ....[/COLOR][/B]
|
[QUOTE=Cley;406247][B]Kendisini pek hazetmesem de eferim İsmail yk ya.Biraz da memleketi olan Sivası vurgulasa bulundugu ortamlarda.[/B][/QUOTE]
aynen öyle......................... |
[QUOTE=Cley;406247][B]Kendisini pek hazetmesem de eferim İsmail yk ya.Biraz da memleketi olan Sivası vurgulasa bulundugu ortamlarda.[/B][/QUOTE]..............aynen bnde katılıyorum :)
|
[B][I]Tebrik ediyor başarılarının devamın diliyorum.[/I][/B]
|
Müziği tarzı güzel severek dinlediğim bir sanatçı, Sivas'lı olması da ayrı bir güzel tarafı.
Tebrik eder başarılarının devamını dilerim. |
Zaten kiyafetleriyle herşeyi marka adamın tebrik ediyorum biraz havalı gibi geliyorya olsun hemşerimiz hakediyordur :D
|
İSMAİL YK mı? Benim için bir numara bayılıyorum ya ben, yani sanatçı olarak yoksa çok yakışıklıymış banane... (desemde inanmayın) sesi olsun şarkıları olsun efendiliği olsun yakışıklılığı olsun herşeyiyle dört dörtlük. Sadece o değil YURTSEVEN KARDEŞLER olarak hepsinin hayranıyım, gerçekten çok başarılılar ve en önemliside hemşerilerimiz... Başarılarının devamını diliyorum ALLAH bizi ondan ve şarkılarından mahrum etmesin ALLAH ailesine ve sevdiğine bağışlasın (bukadar dua yeter cennette bize yer kalmayacak).
|
Kendisini severim, marka olmayı çoktan haketmiştir.
Lakin Sivaslılığını ve Sivas'ı da bu gibi ortamlarda ön plana çıkarsa çok güzel olacak.Bir İbrahim Tatlıses ve Alişan sürekli Urfa' yı ön plana çıkarıyorsa, neden İsmail YK yapmasınki?Bunu yapması gerek.Eğer yaparsa, kazanan yine kendisi olacaktır.Lakin geldiği yeri unutmamış olduğunuda herkese göstermiş olacak.Aslında Sivasspor içinde bir şarkı yapsa, veya Sivas içinde bir şarkı yapsa süper olacak,onunda bu tür bir katkısı olmuş olacak.En son ne zaman Sivas' a gelmişti,ben maalesef daha Sivas' a geldiğini duymadım.Sivaslılar içinde bişeyler yapacağına inanıyorum, Sivas gecelerine çıktığını duyuorum,bu çok güzel, Zamanla bunlarıda kendisi görecektir sanırım.Haydi İsmail kim tutar seni?Seni seviyoruz. |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:33. |