![]() |
Müdür Bey Tutuklandı
[IMG]http://www.sivaslilar.net/images/stories/ceza_evi.jpg[/IMG]
Gürün İlçesi'nde, A Tipi Kapalı Cezaevi Müdürü Atıf Yakut ihaleye fesat karıştırmak, görevi kötüye kullanmak ve yolsuzluk iddialarıyla tutuklandı. Adalet Bakanlığı müfettişlerinin yapmış olduğu incelemeler sonucunda cezaevine alınan başta kömür olmak üzere bir çok malzemede usulsüzlük yapıldığı tespit edildi. İhale ve alımlarda yolsuzluk tespit edilmesi üzerine müfettişler Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Hakkında soruşturma başlatılan ve 2007 yılından beri Gürün A Tipi Kapalı Cezaevi Müdürlüğü görevinde bulunan Atıf Yakut, savcılık talimatıyla gözaltına alındı. Sorgu işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Yakut, Sivas Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. Sadık Yakut'un bir dönem TBMM Başkanvekilliği de yapan AKP Kayseri Milletvekili Sadık Yakut'un kuzeni olduğu öğrenildi. |
Cevap: Müdür Bey Tutuklandı
askerligimi cezaevinde yapmıştım cezaevinde gardiyanlar ve müdürler çok iş çeviriyor.bunlar kimi su üstüne cıksada cogu tespit edilemiyor.büyük paralar karsılıgında mahkumlara kolaylık saglamalar ve cezaevine gelecek gıdaların nerden gelecegi konusundaki ihalelerde yapılan yolsuzluklar her zaman tespit edilemiyor bu tespit edilmiş tebrik ederim.
|
[B]işlerini kötüye kullanan adamlardan ne beklenir müebbeti verip yatırcaklar içerde[/B]
|
Böyle ufak ufak tırtıklamalar yaparsan tutuklanırsın tabi. Yolsuzluk yapacaksan büyük yap ki en yukarıdakiler bile ses çıkarmasın. İski Skandalı, Deniz Feneri gibi..
|
Aynen öyle ekmek çalarsın 19 yıl yersin, ama banka hortumlar 500 milyon dolarlar götürürsün 6 ayda çıkarsın, böyle saça böyle tarak misali .
|
[QUOTE=arikarinkuchi;408019][B]işlerini kötüye kullanan adamlardan ne beklenir müebbeti verip yatırcaklar içerde[/B][/QUOTE]
işin gerçek yüzünü bilmeden neden yorum yapıosunuz anlamıyorum.ağzı olan konuşuo [QUOTE=barikat58;408010]askerligimi cezaevinde yapmıştım cezaevinde gardiyanlar ve müdürler çok iş çeviriyor.bunlar kimi su üstüne cıksada cogu tespit edilemiyor.büyük paralar karsılıgında mahkumlara kolaylık saglamalar ve cezaevine gelecek gıdaların nerden gelecegi konusundaki ihalelerde yapılan yolsuzluklar her zaman tespit edilemiyor bu tespit edilmiş tebrik ederim.[/QUOTE] her gardiyan her müdür aynı değil genel konuşmayalım |
Bu gibi insanlardan şüphelenmesi gerek aslında..
|
Yakalayanlari tebrik ederim, devletin mali deniz zihniyeti hala devam ediyor, biz vergi ödüyoruz diger tarafta adamlar caliyor, kesinlikle destekliyorum, hicbir suc cezasiz kalmamali, duam diger yolsuzluklarinda aciga cikarilmasi yönünde. Gerci Ankarada dayisi varmis, yakinda aramiza yine döner.
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:19. |