![]() |
Başınıza gelen en kötü şey nedir???
ALLAH CC. Kötülüklerle karşılaştırmasın herşeyin hayırlısını versin (amin) diyorum; ama yinede suana kadar başınıza gelen kötü şeyler olduysa ve en kötüsüde buydu diyorsanız sizde yazıp bizimle paylaşabilir içinizi dökebilirsiniz... Ben başlayayım ALLAHa çok şükür benim başıma çok kötü diyebileceğim birşey gelmedi ama en kötüsü; 11 12 yaşlarındayken çok sevdiğim köpeğimin, hayvanlardaki kadar bile merhameti olmayan hayvan düşmanları tarafından zehirlenmiş olmasıydı :mad: ALLAH cezalarını vermediyse verir inşallah...
|
Cevap: Başınıza gelen en kötü şey nedir???
rabbim kötü şeylerden ve kötü insanlardan korusun bizleri
çok küçükmüşüm hatırlamıyorum rahmetli babam anlatırdı kediyi traş etmişim ama hatırlamıyorum çocuklukmu desek onun haricinde rabbime şükürler olsun kötü bir anım olmadı inşallahda olmaz |
[B][B]Bundan Kotu bir sey olamaz heralde :D
Atatürk caddesinde bisikletten düşmek :) Ama bnm Sucum yok adam Arabayı ustume doqru sürdü :D[/B] Tabiiki Hiç Birsey olmamıs qibi kalktım yola devam ettim :D[/B] |
[B][I]Bende hiç unutmuyorum pamuk diye bir kedimiz vardı tabaktaki yemeğe uzanmıştı; ablam ayağındaki terlikle bir vurmada öldürmüştü çok ağlamış ve ablamla kavga etmeştim.[/I][/B]
|
Benim başıma yine öyle kötü birşey geldiki bir hafta önce bilgisayarım bozuldu bir haftadır siteye giremiyorum :confused:
|
[QUOTE=sivaslı fd;412909]Benim başıma yine öyle kötü birşey geldiki bir hafta önce bilgisayarım bozuldu bir haftadır siteye giremiyorum :confused:[/QUOTE]
aha geldin işte hoşgeldin senin anın daha anlamlı |
[QUOTE=deliktaşlısalim;412922]aha geldin işte hoşgeldin senin anın daha anlamlı[/QUOTE]
hoşbulduk sende hoş geldin. evet gelmem uzun sürdü ama çok şükür geldim. |
oh ne güzel kimsenin başına kötü bişey gelmemiş. küçücükte olsa kötü bir anınız olmadımı yaa? Herkes güllük gülistanlık yaşamış heralde, benim birsürü.... :D :D :D
|
bugün yoğun yağmur yağdı ofisimi su basdı daha ne olsun
|
[QUOTE=deliktaşlısalim;413435]bugün yoğun yağmur yağdı ofisimi su basdı daha ne olsun[/QUOTE]
Geçmiş olsun senin durumun gerçekten kötüymüş burdan biraz güneş salayımmı? :D :D :D |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 11:20. |