![]() |
Düşün ki O bunu okuyacak--ona ne yazmak isterdin?
Evet arkadaşlar söylemek isteyip te yüzüne karşı söyleyemediğimiz veya söyleme fırsatı bulamadığımız kişilere ne söylemek isterdiniz buyrun söz siz de yazın söylemek istediklerinizi..........
|
Cevap: Düşün ki O bunu okuyacak--ona ne yazmak isterdin?
SENİ ÇOK SEVİYORUM.İYİ Kİ HAYATIMDASIN...BU KALP SENİ ÇOK ÖZLEDİ..:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
demek isterdim :):):) |
buyrun hepiniz sivaslılar nete gelin
|
[B]Bu sitede herkes bir birine saygı ve sevgi cercevesi içinde yaklaşıyor benden bu olaydan çok mutlu oluyorum[/B]
|
harbikızın açtığı en tartışmasız konu bu derdim
|
[COLOR="Black"][I][B]hiç birşey çünkü imkansiz buraya gelmesi .......[/B][/I][/COLOR]
|
Muhsin Yazıcıoğluna Helikopter binme demek isterdim
|
Ben O´na söylüyemeyeceğim bir sözü buraya da yazamam. Açılan bu konu boşuna açılmış bence, bir kişiyle paylaşamayacağım bir konuyu çok kişiyle paylaşmamı nasıl beklersiniz, anlamadım.
|
[quote=sandalli;433272]Ben O´na söylüyemeyeceğim bir sözü buraya da yazamam. Açılan bu konu boşuna açılmış bence, bir kişiyle paylaşamayacağım bir konuyu çok kişiyle paylaşmamı nasıl beklersiniz, anlamadım.[/quote]
Haklısın evet katılıyorum, Bende bedava SMS açmıştım herkes ne yazmak istiyorsa bedava mesaj yazsın diye ama fazla rağbet görmedi sanırım 5 sayfada kalmıştı, ücretlmi yapsaydım yoksa :D |
Seni cok seviyorum....
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 01:17. |