![]() |
Duygularım Zincirde
Kalbimdeki hisleri
Duyuramaz bu yürek Ancak saklı kalır Sessiz dudaklarımda Hayat bu olsa gerek Hislerim Tercümansız Gülecekse bu yüzün Dursun bende hepsi saklı Denizlere açılsam Dönüşü varmıdırki Rüzgara söyledim ben Al getir selamımı |
Cevap: Duygularım Zincirde
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=8855&token=106798][img]http://resimzade.com/Show.html?i=8855&token=106798[/img][/url]
|
sağol salim kardeş eyvallah
|
Denizlere açılsam
Dönüşü varmıdırki Rüzgara söyledim ben Al getir selamımı Yüreginiz dert görmesin kardesim. Tebrikler sonsuz. |
[QUOTE=sandalli;432974]Denizlere açılsam
Dönüşü varmıdırki Rüzgara söyledim ben Al getir selamımı Yüreginiz dert görmesin kardesim. Tebrikler sonsuz.[/QUOTE] çok sağol sandalli eyvallah |
şiirin çok güzel Osman abi yüreğine sağlık....
|
[QUOTE=sibelYILMAZ;433093]şiirin çok güzel Osman abi yüreğine sağlık....[/QUOTE]
sağol Sibel Hanım Teşekkür edrim Sibel Hanım Şiirler benim Osman AZMAN çOK Değerli Hocamdır Köşe yazılarını yayınlıyorum onun Altında Osman azman Olan yazılar onun .Fırtına110 yazanlarda benimdir |
[COLOR="Black"][B][I]ELBET SEVDİGİM BİRGÜN İNTİKAMIMI ALICAM MAHŞER GÜNÜNDE BEKLEE.....[/I][/B][/COLOR]
[COLOR="Black"][B][I]şiirlerin hepsıde bir birinden guzel elinize sağlık[/I][/B][/COLOR] |
fırtına110 kardesim, siirlerinizi cok begendim, sitemizin ozanlari adli topicte sair arkadaslarla ozanca yaziyoruz, sizde gelirseniz cok seviniriz.
|
[QUOTE=bahar5834;433266][COLOR="Black"][B][I]ELBET SEVDİGİM BİRGÜN İNTİKAMIMI ALICAM MAHŞER GÜNÜNDE BEKLEE.....[/I][/B][/COLOR]
[COLOR="Black"][B][I]şiirlerin hepsıde bir birinden guzel elinize sağlık[/I][/B][/COLOR][/QUOTE] sağol Bahar o güzellikler sizlere ait aslında [QUOTE=sandalli;433270]fırtına110 kardesim, siirlerinizi cok begendim, sitemizin ozanlari adli topicte sair arkadaslarla ozanca yaziyoruz, sizde gelirseniz cok seviniriz.[/QUOTE] Sandalli ne demek bulabilirsem geleyim oraya |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:59. |