![]() |
Naz'ın Anlamı.!!!
[CENTER][COLOR=teal][B][FONT=Trebuchet MS]Sevgilim ..[/FONT][/B][/COLOR][/CENTER]
[CENTER][B][FONT=Trebuchet MS][COLOR=green]Yine hüzünlerdeyim , sensizlik artık çok yakıyor .. [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Trebuchet MS][COLOR=green]Ben her güne seninle başlamak isterken aramıza giren engeller canımı sıkıyor , [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Trebuchet MS][COLOR=green]Sevgin şüphe veriyor bana ,[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Trebuchet MS][COLOR=green]Kuşkularım günden güne artıyor ,[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Trebuchet MS][COLOR=green]Herşeyinle [COLOR=olive]"benim"[/COLOR] olmanı isterken , senin bana hala inanmadığını düşünmek yakıyor canımı ..[/COLOR][/FONT][/B][/CENTER] [CENTER][B][FONT=Trebuchet MS][COLOR=green][COLOR=purple]17[/COLOR] yaşımın sahibi .. [FONT=Palatino Linotype][COLOR=darkorange]Naz'ın anlamı[/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/B][/CENTER] [CENTER][B][FONT=Trebuchet MS][COLOR=green]Ahh be sevgilim .. Meğer ne zormuş her güne sensiz başlamak ; elimi her uzattığımda koca bir boşlukla karşı karşıya kalmak .. Sana kilometrelerce uzaktan sevgimi haykırmak , aramızda saatler varken [COLOR=dimgray]"acaba şimdi ne yapıyor" [/COLOR]sorusuyla başbaşa kalmak ..[/COLOR][/FONT][/B][/CENTER] [CENTER][B][FONT=Trebuchet MS][COLOR=green]Cevap bulamamak ..[/COLOR][/FONT][/B][/CENTER] [CENTER][B][FONT=Trebuchet MS][COLOR=green]Hayatıma giren her erkeği seninle aldatmak , her erkekte senden yana bir tat aramak , kalbimin her zerresini başkalarına adamaya çalışmak .. yapamamak .. becerememek ..[/COLOR][/FONT][/B][/CENTER] [CENTER][B][FONT=Trebuchet MS][COLOR=green]Hala sende olmak .. [/COLOR][/FONT][/B][/CENTER] [CENTER][B][FONT=Trebuchet MS][COLOR=green]Bazen bittiğini düşünüyorum , bitti .. Sen artık yoksun .. Ama ben hayatımın devamında hep seninle ilgili hayaller kurarken ; ben kendimi tamamen sana adamışken ; [COLOR=orange]BİTMİŞ OLAMAZ ..[/COLOR][/COLOR][/FONT][/B][/CENTER] [CENTER][B][FONT=Trebuchet MS][COLOR=green]Bitemez sevgilim .. Yerini dolduramam .. Kimi koyabilirim senin yerine ? Kim yapar onca fedakarlığı Naz'ın için , kim çeker nazımı , kim kabul eder içimdeki sen'le ben'i ..[/COLOR][/FONT][/B][/CENTER] [CENTER][B][FONT=Trebuchet MS][COLOR=green]Eskiden biteceğini bilmek bu kadar korkutmazdı .. ne olursa olsun biz birbirimiz için yaratıldık derdim , kopamayız derdim .. En şiddetli kavgalarımızda bile geri döneceğini bilirdim ..[/COLOR][/FONT][/B][/CENTER] [CENTER][B][FONT=Trebuchet MS][COLOR=green]Ama şimdi ..[/COLOR][/FONT][/B][/CENTER] [CENTER][B][FONT=Trebuchet MS][COLOR=green]Gittin .. [COLOR=sienna]Ama Geri gelmedin ..[/COLOR][/COLOR][/FONT][/B][/CENTER] [CENTER][B][FONT=Trebuchet MS][COLOR=green]Kalakaldım öylece .. [/COLOR][/FONT][/B][/CENTER] [CENTER][B][FONT=Trebuchet MS][COLOR=green]Sesini duyasım geldi , arıyorum .. [COLOR=yellowgreen]dıııııııtt dıııııııttt[/COLOR] ... olamaz [COLOR=yellowgreen]dıt dıt dıt[/COLOR] ...[/COLOR][/FONT][/B][/CENTER] [CENTER][B][FONT=Trebuchet MS][COLOR=green]İstemiyorsun beni ..[/COLOR][/FONT][/B][/CENTER] [CENTER][B][FONT=Trebuchet MS][COLOR=green]Giderken söylediğin iki mısra aklımda hala ;[/COLOR][/FONT][/B][/CENTER] [CENTER][COLOR=teal][B][FONT=Trebuchet MS]" Belki birgün [COLOR=darkslateblue]sevmeyi öğrendiğinde yanında ben olmayacağım[/COLOR][/FONT][/B][/COLOR] [COLOR=teal][B][FONT=Trebuchet MS]Bir sabah gözlerini yeni doğan güne açtığında baskası olacak yatağında .. "[/FONT][/B][/COLOR][/CENTER] [CENTER][COLOR=red][B][FONT=Trebuchet MS]Seni Seviyorum [/FONT][/B][/COLOR] [B][FONT=Trebuchet MS][COLOR=red]... 3 yıldır ...[/COLOR][/FONT][/B][/CENTER] [CENTER][B][COLOR=#ff0000]ALINTI[/COLOR][/B][/CENTER] |
Cevap: Naz'ın Anlamı.!!!
ah be güzelim 30 yıldır iyileştirmeye çalıştığım yaramı tamda kabuk bağlamışken tekrar kanattın keşke bu sayfayı tıklamasaydım.offfffff öyle bi çıkmazdayımki ,ne bu siteyi terk edebiliyorum ,ne bi kaç gün uzak kalabiliyorum inanmıycaksınız ama gerçekten bağımlılık yaptı canım kardeşim paylaşımın için çok teşekkür ederim eski eşimi unutamıyodum hayırsız üzerime kuma getirmişti şimdi yine aklıma düştü salak .aman neyse birazdan bi sakinleştirici alırım boş ver sen yazmya devaam et canım beim eline kalbine sağlık
|
[quote=guldane;434170]ah be güzelim 30 yıldır iyileştirmeye çalıştığım yaramı tamda kabuk bağlamışken tekrar kanattın keşke bu sayfayı tıklamasaydım.offfffff öyle bi çıkmazdayımki ,ne bu siteyi terk edebiliyorum ,ne bi kaç gün uzak kalabiliyorum inanmıycaksınız ama gerçekten bağımlılık yaptı canım kardeşim paylaşımın için çok teşekkür ederim eski eşimi unutamıyodum hayırsız üzerime kuma getirmişti şimdi yine aklıma düştü salak .aman neyse birazdan bi sakinleştirici alırım boş ver sen yazmya devaam et canım beim eline kalbine sağlık[/quote]
[B][I]Ben teşekkür ederim ama ; Guldanecim senin bu kadar üzüleceğini kabuk bağlamış yaranı açacağını bilsem inanki atmazdım şimdi sen kadar bende çok üzüldüm [IMG]http://www.sivaslilar.net/forum/images/icons/icon9.gif[/IMG] Sitemiz harikadır bir dostluk,kardeşlik ve hatta tam bir aile yuvasıdır o yüzden bu kadar bağımlılık yapıyor giren bir daha çıkamıyor .[/I][/B] |
güzel paylaşımın için sonsuz teşekkürler ellerine sağlık kardeşim sağol
|
hazancım canım benim kendini suçlamana hiç gerek yok be bitanem benim gibi daha kaç tane vardır kimbilir aynı acıyı yaşayan,ama insanız işta kalp taşıyoruzve biz hanımlar erkeklerden çok daha çabuk bağlanıyoruz helede yaş 14,15 seben ayrıldığımda 16 yaşındaydım bu yaşta kim olsa unutamaz birde ondan hatıraymış gibi bebeğin varsa hiç unutulmuyor.ama ,allah bi şekilde sabır veriyor,yoksa yaşanmaz zaten neyse boş ver arada üzülmekte gerekiyor hayatın cilvelerinden biri napalım böyle gelmiş böyle gidecek takma kafana tokdan başka birşey,allaha emanet ol canımhoşça kal
|
Paylasim icin tesekkürler ellerine yüregine saglik....
Cok etkilendim...Sevenin halinden seven anlar... |
vayyy ablacım güzeldi eyvallah .....
" Belki birgün sevmeyi öğrendiğinde yanında ben olmayacağım Bir sabah gözlerini yeni doğan güne açtığında baskası olacak yatağında .. " bu iki mısra çok şey anlatıyor.... |
[B][FONT=Trebuchet MS][COLOR=#008080] Belki birgün [/COLOR][COLOR=darkslateblue]sevmeyi öğrendiğinde yanında ben olmayacağım[/COLOR]
[COLOR=teal]Bir sabah gözlerini yeni doğan güne açtığında baskası olacak yatağında .. "[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Trebuchet MS][COLOR=#008080][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Trebuchet MS][COLOR=#008080][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Trebuchet MS][COLOR=#008080]Keşke, ayrılıklar hiç olmasa, keşke seven yürekler hiç ayrılmasa, gerçek anlamda sevmesini bilse,hiç ayrılmasa, keşke hayatımızda keşkesiz bir hayat olabilse .Ne yazıkki, İiyiyle kötünün, güzelle çirkinin farkı gibi bunlarda olmak zorunda. Olmasa zaten sevgi olmazdı, özlem olmazdı, hasret olmazdı, kıymeti bilinmezdi. Binlerce ne şarkı ne şiir ve türkü olmazdı.[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Trebuchet MS][COLOR=#008080]Herkese kalbine göre bir sevgi olması dileğiyle...[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Trebuchet MS][COLOR=#008080][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Trebuchet MS][COLOR=#008080]Güzel bir yazıydı, paylaşım için teşekkür ederiz.[/COLOR][/FONT][/B] |
[B][COLOR="Sienna"]Söyle
Seni görmek; ölmek mi, yaşamak mı sevgilim? Sensiz olmak; sevmek mi, sevilmek mi sevgilim? Bastığın topraklarda teninin kokusu var.. Toprak olmak; anmak mı, anılmak mı sevgilim! ..[/COLOR][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 04:45. |