Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Dünya ve Türkiye'den Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=202)
-   -   11 yaşında gelin adayı (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=29787)

ABDULLAH DUMAN 27.06.2009 08:46

11 yaşında gelin adayı

[B]

[IMG]http://www.internethaber.com/images/news/95567.jpg[/IMG]
Konya'da mevsimlik işçi olarak çalışan ailesinin çadırından kaçırılan Havva, kurtarılmazsa 11 yaşında gelin olacak.
Konya'nın Çumra İlçesi'nde mevsimlik işçi olarak çalışan 11 yaşındaki kız çocuğu, 23 yaşındaki bir gençle evlendirilmek üzere kaçırıldı.

Hatay'ın Erzin İlçesi'ne bağlı Turunçlu Beldesi'nde yaşayan ve hayvancılıkla geçinen Güççük ailesi, tek kızları olan 11 yaşındaki Havva'nın, okulların kapanmasıyla birlikte geldikleri Çumra'da kaçırıldığını iddia etti.

Çadır komşularının da kızlarının kaybolduğu gece bir anda ortadan yok olduğunu söyleyen aile, Havva'yı askerden yeni gelen çocukları Ali G. ile evlendirmek istediklerini öne sürdü.

DEVLETTEN YARDIM İSTEDİ

26 Mayıs'tan bu yana haber alamadıkları kızlarının izine Osmaniye'nin Kadirli İlçesi'nde ulaşan aile, polisten yardım istedi. Küçük kızın tutulduğu eve baskın yapan polis, Havva Güççük ve kaçıranların kısa bir süre önce evden ayrıldığını belirledi.

Anne Elif Güççük, "Ailemizin okuyan tek çocuğu olarak, öğretmen olma hayalleri kuruyordu. Okuyup öğretmen olmak istiyordu. 11 yaşında bir kızı 23 yaşında biriyle evlendirmek hangi kitapta yazar" diyerek yetkililerden yardım istedi.

[/B]

seten65 27.06.2009 08:52

Cevap: 11 yaşında gelin adayı

[COLOR="Purple"][B]:mad::mad::mad:TÖVBE TÖVBE ....KÜÇÜCÜK ÇOCUK İNSAN NASIL KIYARKİ BU CANA BUNLARDA HİÇMİ VİJDAN YOK BU YAŞTA GELİNMİ OLUR.RABBİM BU GİBİ CAHİLLİKTEN KORUSUN HEPİMİZİ.BENCE HEMEN DEVLETİN YETKİLİ BİRİMLERİ EL KOYMALI BU İŞE SABAH SABAH SİNİRLENDİM VALLAHİ.:mad::mad::mad:[/B][/COLOR]

Salim58 27.06.2009 09:05

devlet elbet sahip çıkarda olayı bitürlü çözemedim bence olayın gerisini araştırmak lazım gibime geliyor

Cley 27.06.2009 09:07

[B]Bu ne cehalettir ya burası İran değil Türkiye :)[/B]

sandalli 27.06.2009 09:21

[QUOTE=Cley;435441][B]Bu ne cehalettir ya burası İran değil Türkiye :)[/B][/QUOTE]

[B]Böyle seyler iran´da bile olmaz, gercekten cok cirkin bir olay[/B].

bahar5834 27.06.2009 09:53

[COLOR="Black"][B][I]çok kötü bir olay dlerım kuçuk hava kurtulur ........[/I][/B][/COLOR]

[COLOR="Black"][B][I]bu bizim duydumuz Hava, ya duymadıklarımız Hava'ları kım kurtaracak allah yardım etsın [/I][/B][/COLOR]

Arif Coşkun 27.06.2009 10:24

[QUOTE=deliktaşlısalim;435438]devlet elbet sahip çıkarda olayı bitürlü çözemedim bence olayın gerisini araştırmak lazım gibime geliyor[/QUOTE]

70' Lik sapkınların 14 yaşındaki masum çocuklara sarkıntılık ettiği bir yerdeyiz. Devlet ne ceza verdi, salıvermek istedi sahte raporlarla önce saldı sonra müdürün istifasını dikkate alarak geri aldı.
Devlet zaten devletliğini yapsa bunların hiç biride olmaz ve kimsede cesaret edemez.

Cley 27.06.2009 10:30

[QUOTE=arifcoskun;435473]70' Lik sapkınların 14 yaşındaki masum çocuklara sarkıntılık ettiği bir yerdeyiz. Devlet ne ceza verdi, salıvermek istedi sahte raporlarla önce saldı sonra müdürün istifasını dikkate alarak geri aldı.
Devlet zaten devletliğini yapsa bunların hiç biride olmaz ve kimsede cesaret edemez.[/QUOTE]

[B]Konu bahsettiğin kişiye doğru kaymaz inşallah. [/B]

Salim58 27.06.2009 10:45

[QUOTE=arifcoskun;435473]70' Lik sapkınların 14 yaşındaki masum çocuklara sarkıntılık ettiği bir yerdeyiz. Devlet ne ceza verdi, salıvermek istedi sahte raporlarla önce saldı sonra müdürün istifasını dikkate alarak geri aldı.
Devlet zaten devletliğini yapsa bunların hiç biride olmaz ve kimsede cesaret edemez.[/QUOTE]

bitane ipte sallandıracan bak bidaha yapan çıkacakmı

sevgim 58 27.06.2009 12:21

insanlik disi birsey ................ diyecek laf bulamiyorum ..

WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:35.