Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anasayfa Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Başkan Sorunları Dinledi (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=29871)

Sivaslilar.Net 01.07.2009 23:17

Başkan Sorunları Dinledi

[IMG]http://www.sivaslilar.net/images/stories/urgup_vatandas.jpg[/IMG]

Sivas Belediyesi tarafından haftada bir gün yapılan halk gününde vatandaşların sorun ve talepleri dinleniyor.

Belediye Başkanı Doğan Ürgüp başkanlığında Belediye Meclis Salonu’nda yapılan halk gününde vatandaşlar, başkan Ürgüp'den ağırlıklı olarak iş ve gıda talebinde bulundu. Ürgüp, vatandaşların, istek ve taleplerine belediye imkanları ölçüsünde cevap vermeye çalıştıklarını söyledi. Genellikle vatandaşların işsizlik konusunda geldiğini ifade eden Ürgüp, Sivas'ta işsizliğin bir sorun olduğunu, kendilerine başvuran kişilerin iş taleplerini gidermek için çeşitli yerlere yönlendirdiklerini kaydetti.

goramaz 01.07.2009 23:20

Cevap: Başkan Sorunları Dinledi

ben de susuzluğu dinliyorum başkan bey... mutfakta bulaşıklar bekliyor.. acep ne zaman gelecek sularımız...

H_Turan 02.07.2009 00:30

Sami Aydın Bu kadar Hizmet yaptı fakat halkın sorunlarını pek dinlemezdi.

besyo_cu 02.07.2009 00:44

[B]Sayın başkanım dinleme ile sorunlar bitmez ve sadece dinleme ilede sorunlar çözülmez. Bakalım zaman ne gösterecek.

Ben Doğan Beyden ümitliyim. Biraz geç olacak ama Sivas'a güzel şeyler yapacak... Yani İnşallah...[/B]

H_Turan 02.07.2009 00:51

Doğan Ürgüp iyi niyetli olduğunu gösterir Fakat bazı şeyler vardır Yapacak güç veya imkan yoktur bu yüzden yetersiz gelebilir.

Belediye başkanımız Hükümetten olmadığı için ödenek az gelebilir bunuda düşünmek gerekir.

LaEdri 02.07.2009 10:41

[B]H_Turan@[/B]

İkide bir ödenek deyip duruyorsun..Yok aynı partiden değil,hizmet edemezse makul görün diyorsun.Ödenek verilmediğini,ya da daha az verildiğini nereden biliyorsun?

Hizmet edememenin bahanesi olmaz.Tğrkiye'de iktidarla aynı partiden olmayıp,çok iyi hizmetler eden bir sürü belediye var..Sen Doğan ürgüp'ü sefillere oynuyor gibi göstermen çok çirkin.Doğan ürgüp Sami Aydın kadar çalışamazsa mantıklı,makul görün diyorsun daha şimdiden..Olmaz ya!

Madem aynı partiden olmayan belediyelere az para veriliyor,daha az hizmet ediliyor ne demeye başkan ettiniz Ürgüp'ü.Doğan Ürgüp Sivas'ın daha mı üstünde,Sivas'tan daha mı önemli?

Salim58 02.07.2009 10:49

[QUOTE=goramaz;437776]ben de susuzluğu dinliyorum başkan bey... mutfakta bulaşıklar bekliyor.. acep ne zaman gelecek sularımız...[/QUOTE]

sivasta susuzluk sorunu varmı bilmiyorum ama sokaklarda bi sürü tatlı su çeşmeleri var ben türkiyenin başkentinde susuzluk sorunu yaşayabiliyorsam aradaki farkı anlatmama hiç gerek yok bence

H_Turan 02.07.2009 11:02

[QUOTE=Yiğiter;438203][B]H_Turan@[/B]

İkide bir ödenek deyip duruyorsun..Yok aynı partiden değil,hizmet edemezse makul görün diyorsun.Ödenek verilmediğini,ya da daha az verildiğini nereden biliyorsun?

Hizmet edememenin bahanesi olmaz.Tğrkiye'de iktidarla aynı partiden olmayıp,çok iyi hizmetler eden bir sürü belediye var..Sen Doğan ürgüp'ü sefillere oynuyor gibi göstermen çok çirkin.Doğan ürgüp Sami Aydın kadar çalışamazsa mantıklı,makul görün diyorsun daha şimdiden..Olmaz ya!

Madem aynı partiden olmayan belediyelere az para veriliyor,daha az hizmet ediliyor ne demeye başkan ettiniz Ürgüp'ü.Doğan Ürgüp Sivas'ın daha mı üstünde,Sivas'tan daha mı önemli?[/QUOTE]

Var tabi Bunu her kez bilir Hükümette olan parti daha çok ödenek alır meclisde olmasıda yeterlidir o na göre ödenek alınabilir bu da hizmeti etkiler fakat asfalt gibi hizmetleri her belediye yapabilecek güçtedir ama bazı büyük projeler karşısında ödenek bulamazlar bunu sende bilmen gerekirdi.

Doğan ürgübü niye başkan ettik Muhsin Yazıcıoğlunun Helikopter kazası sonrası Sivas halkı birazda duygusal hareket edip Muhsin yazıcıoğluna vefasını ödemek için seçildi.

LaEdri 02.07.2009 11:12

Hükümetle aynı partiden olmayıp,büyük projeler yapan belediyeler var..Sivas Belediyesi 140 trilyonluk bütçeye sahip bir belediye.
Hem hadi diyelim ki ödenek verilmiyor..Bunu seçimlerden önce bilmiyor muydunuz?Hangi sahış Sivas'ın üzerinde yahu..Hizmet edememenin mantıklı sebebi olmaz..Ben hizmete adayım deyip geliyorsun,o kadar!

H_Turan 02.07.2009 11:16

[QUOTE=Yiğiter;438223]Hükümetle aynı partiden olmayıp,büyük projeler yapan belediyeler var..Sivas Belediyesi 140 trilyonluk bütçeye sahip bir belediye.
Hem hadi diyelim ki ödenek verilmiyor..Bunu seçimlerden önce bilmiyor muydunuz?Hangi sahış Sivas'ın üzerinde yahu..Hizmet edememenin mantıklı sebebi olmaz..Ben hizmete adayım deyip geliyorsun,o kadar![/QUOTE]

Tamam sende haklısında Olmuyor işte Sami aydın Aksu projesini sonra kent meydan projesini sonra istasyon caddesi ve atatürk caddesini nasıl yeniledi tabikide Hükümetle aynı parti olduğu için ödeneği fazla aldğı için yinede bazı şeyleri eksikti kenar mahallelere bakmıyordu o da ayrı bir konu Bundan önceki belediye başkanları bunları niye yapamadı hiç düşündünmü onlar çokmu kötüydü Onlarda kendi çapında yaptılar fakat dediğim gibi bütçe önemlidir.

WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:53.