![]() |
Kenan Evren hastaneye kaldırıldı
[B]Kenan Evren hastaneye kaldırıldı[/B]
[IMG]http://www.habercem.com/newpics/news/040820091112566073797_2.jpg[/IMG][IMG]http://www.habercem.com/imgs/0.gif[/IMG] Bodrum’da rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan 7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren’e kalp pili takıldı. Evren, ambulans uçakla GATA'ya sevk edildi. 7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren, rahatsızlanarak ambulansla Universal Bodrum Hastanesi’ne kaldırıldı. 92 yaşındaki Kenan Evren, acil serviste yapılan müdahalenin ardından yoğun bakıma alındı. Hastanenin Başhekimi Yusuf Babayiğit, Evren’in alt sindirim sisteminde bir kanama meydana geldiğini belirterek “Muhtemelen bağırsak kaynaklı bir kanama. Daha önce de benzer bir kanama geçirmiş. Bu seferki kanama diğerine oranla, bizim tıbbı anlamda masif dediğimiz fazla miktarları kastedilen bir kanama şekli' dedi. Başhekim Babayiğit, Evren'in kalbi ile ilgili yavaşlık ritm problemi sebebiyle geçici bir kalp pili takıldığını söyledi. Evren’in şuurunun açık olduğunu söyleyen Babayiğit, “Şu an şuuru açık. Hayati organlarını takip ettiğimiz kriterler tansiyonu, nabzı, oksijen dağılımı, idrar çıkışı hepsi kontrol altında" diye konuştu. Kenan Evren'in rahatsızlanmasının ardından, GATA'dan iki profesörün de aralarında bulunduğu 5 kişilik bir ekip, uçak ambulansla Bodrum'a geldi. Evren, sözkonusu iki doktor tarafından kontrol edildikten sonra ambulansla Bodrum-Milas Havaalanı'na götürüldü. Tam donanımlı ambulans uçağa alınan Evren, 1 saat süren yolculuğun ardından Ankara'ya ulaştı. Evren'in tedavisine GATA'da devam edilecek. |
Cevap: Kenan Evren hastaneye kaldırıldı
acil şifalar diliyorum ....................
|
Ben yorumsuzum, bu konuda. Allah bildigi gibi etsin.
|
Maalesef acil şifa falan dileyemeyeceğim. Ettiğini çeksin inşaallah
|
[B]valla haberi bi okudum
millet başladı ALLAH onun falan diye o yüzden bende yorumsuzum...[/B] |
Kenan Evren(!)...........Allah şifasını versin ne diyelim..insan her daim gücü elinde tutamıyor.İnsan biçok şeye hükmetse de bazen ''benim'' dediği vücuduna hükmedemiyor...
|
[B]Allah acil şifalar versin(kim olursa olsun!)...[/B]
|
İçimden gelerek birşey diyesim gelmiyor ama, Allah bildiği gibi yapsın ne diyelim. Demekki her şey yalanmış, can yakmak aileler dağıtmak işkenceler yapmaya değdimi acaba ? Onları düşünüp şimdi pişmanlık duyuyormudur. Onu merak ederim.
|
Bende 12 eylül mağduruyum 3 ceza evi gezdim.vatanseverlere c-5 lerde yaptırdığı işkenceleri.Suçsuz 9 vatansever ülkücüyü astırdığını.Musatfa Mehivanoğlunu kararı açıklamadan astırdığını,suçsuz bulunuca idamdan sonra '' o çocuğu suçsuz astık'' dediğini unuturmuyum.mağdurları sakat kalanları.Hatimini tamamlamaya müsade etmeden astırdıklarını,Hesabını yüce allaha versin...Unutamam.unutamam.unutmam.
|
netekim ölüm var sayın evren!
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:25. |