![]() |
KANGAL'DA ACI GÜN!!!
[B]SİVAS’ın Kangal İlçesi'ne bağlı Yeşildere Köyü yakınlarında meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü.[/B]
[B]Hekimhan İlçesi'nden Kangal İlçesi'ne giden 32 yaşındaki Fuat Salmanlı yönetimindeki 34 ZM 2744 plakalı otomobil, Alacahan Beldesi Yeşildere Köyü yakınlarında aşırı hız ve dikkatsizlik nedeniyle takla atarak şarampole yuvarlandı. Kazada sürücü Fuat Salmanlı ile Kangal Şoförler Odası Başkanı 53 yaşındaki Turhan Çoban ve 42 yaşındoaki Cevdet Sönmez olay yerinde yaşamını yitirdi. [/B] [B]Cesetler otopsi için Kangal Sabancı Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor[/B] [B]cenazeler pazar günü ögle namazından sonra kaldırılacaktır. ölenlere Allah'tan rahmet kalanlarına sabır diliyoruz.[/B] |
Cevap: KANGAL'DA ACI GÜN!!!
Allah sabırlar versin.. Acılı ailsine
|
ALLAHIM rahmet eylesin taksilatlarini affetsin ins yhaa bak duydum sok oldum simdi bizim oralar yhaa allahim kimseye vermesin ins...lütfen burdan bi kez daha sesleniorum yapmayinn deli gibi sürmeyin yhaa su arabayii gerci vade yetmisse tamm ölecek tabii ama bu sankii kendini ölüme itmek gibi bisi..yinede bi gercek var tabi HER NEFIS ÖLÜMÜ TADACAKTIR....ALLAH yakinlarina sabir versin ins...abi saol bildirdiin icin..
|
Turhan abiyi tanırdım.haberini duyunca üzüldüm :( Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun üçününde
|
ins amin...........................
|
[B]Allah rahmet eylesin... geride kalanlara sabır versin...[/B][COLOR="Blue"][U]''İNNA LİLLAHİ VE İNNA İLEYHİ RACİUN'''[/U][/COLOR]
|
Bu haberi gazetede okumuştum çok üzüldüm Allah severlerine sabır ölen hemşerilimize ratmet versin amin.
|
[B]Allah rahmet eylesin acılı ailesine ve yakınlarına rabbim sabırlar versin[/B]
|
Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin.
|
[B]merhum turan çobanı yakından tanırım rabbim rahmet eylesin kendisine ve diğer vefaat eden kardeşlerimize yeni bağlantı kurdum defin işi öğle namazından sonraymış rabbim yakınlarına ve sevenlerine sabırlar versin [/B]
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:40. |