![]() |
Onlar Şimdi Asker (FurkaN-Yiğiter)
[CENTER][B][IMG]http://img2.blogcu.com/images/o/z/l/ozlemim/r_vm5m41i3rnyv0n989it0.jpg[/IMG]
[B]Sitemizin yöneticilerinden Furkan hocamız Vatani görevini yapmak üzere bu akşam Sivastan Bingöle hareket etmiş yolu açık olsun 157 günlük kısa dönem Askerlik hayatında kendisine Allah'tan kolaylıklar diliyorum Hayırlı tezkereler Sitelerimizin eski yöneticilerinden Yiğiter hocamız da vatani görevini yapmak üzere Burdur'a hareket etmiştir.18 günlük :) kısa dönem Askerlik hayatında kendisine Allah'tan kolaylıklar diliyorum Hayırlı tezkereler[/B] [/B][/CENTER] |
Cevap: O Şimdi Asker (FurkaN)
allah hayırlı teskereler nasip eylesin.......
|
[B]Yiğiter ( Halit ) kardeşimiz de bugun Burdur' a gitti galiba. Her iki askerimize de hayırlı teskereler diliyorum.Allah yardımcıları olsun. [/B]
|
hem furkana hem akife şimdiden hayırlı teskereler diliyorum.inş herşey gönlünüzce olur.vatani göreviniz sırasında hep iyiler ve iyiliklerle karsılaşmanız dilegiyle çavuşlar :)
|
yiğiter ve furkan kardeşlerim güle güle gidin güle güle gelin inşallah allah bütün askerlerimizin içindede sizin tırnağınıza taş değdirmesin inşallah hayırlı tezkerelerle geri dönersiniz hepinizde allah sizinle olsun canlarım benim.
|
[B]furkan ve halit kardeşimize şimdiden hayırlı teskereler diliyorum[/B]
|
[B]Evet Halit hocamızında (Yiğiter) yolu açık olsun o da kısa dönem Hayrılı tezkereler [/B]
|
Hayılır teskereler...
|
Hayırlı teskereler Furkan
|
Her ne kadar Abdullah beni askerden saymasa da aslında haklı da sayılır.Bu sabah Burdur'a ayağımı bastım.Bir dostum da 12:30'da gelecek,onu da alıp öğleden sonra teslim olacağız nasipse.18 gün sonra tekrar aranızdayım inşallah.Şafak 18...:)
Herkese hayırlı günler.. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 22:08. |