![]() |
Türk -Kürt kardeşliği
:D:D:D çok güzel açıklanmış bence....
|
Cevap: Türk -Kürt kardeşliği
[B]BENCEDE çok güzel açıklanmış paylaşım için teşekkürler sibel[/B]
|
[COLOR="DarkSlateGray"]Hic fark etmez...
Kürt & Türk kardestir, aksini iddia eden ergenekoncudur :D[/COLOR] |
bu kadar güzel anlatılır ancak eline sağlık dostum çok teşekürler
|
çok güzel bi paylaşım kardeşim....çok saol
|
ben de ergenekoncuyum....eğer oyle ise....devlet adam oldurmez...devlet katlıam yapmaz...devlet bir zaman naylon örgütler kurdurur...adına devrimci der onlara bombalattırır...kim yaptııı devrümcüler bombaladı işadamlarını....gazetecelere suikastler yapılır kım yaptı ülkücü kontgerilalar yaptı yada mafya işde ...kürt masumları asit kuyularına attı erittiler bir kısmını katlettiler kim yaptı pkk yaptı infaz ettii...sivası yakdı kim yakdı yobaz sürüsü..basbağları katletti kim devrimci pkk.....bunları hiç şüphesiz TÜRKİYE CUMHURIYETI DEVLETI yaptırmadı...vicdanıda elvermez hiçbir müslüman türk evladının buna...işde pis derin dedıklerı derin kirli gladyo tipi örgütü..sözde devletçi vatansefer ulusalcı...takke düşdü kel göründü...milli desdanlarımızın adını koruyalım....onları yuceltelım...bu yapı dan kurtulursak aydınlık günler bir sonrakı gizemli neidüğü belirsiz bir olusumun kurulmasına kadar gelecekdır inşallah...türkiye cumhuriyeti denge devletidir...hiç bir zaman ne laikin ne dindarın ne ne derın yapıların ne cemaatlerın ne sağcının ne solcunun eline geçmeyecekdır ..birini diğerine mazlum ve mahkum kılmayacakdır..gerekdiği zaman gerekdiği yerde iç temizliğini tasviyesini yapacakdır..çünki bu millet bu halk var olduğu sürece bu devlet payıdar kalacakdır....kürt sorunu sorunun genelliğinde çözülecekdir...gölgede kalacakdır...ama çözülecekdir...
|
[B][I]Elbette TÜRK KÜRT kardestir, ama sunu bilinki PKK K.. ve cookk kallestir[/I][/B]
[B][I]kahr olsun aponun i.......[/I][/B] [B][I]AMIN...............................[/I][/B] |
Türk kürt kardeşliği diye birşey yoktur. Dikkat ederseniz iki kelime yan yana gelince sonuna birde kardeşlik eklenince cümlenin telafuzu bile kulağa çok tuhaf ve komik geliyor. Ne kardeşliği ya adamlar bayraklarından tv kanallarına ve radyolarına kadar ayırmaya çalışıyorlar hala kardeşlikten bahsediyorsunuz istemiyorlar işte yüreklerinde bir gram Türk sevgisi yok, bakmayın öyle orda burda kardeşlik türküsü söyleyip durduklarına en ufak birşey olsa sokaklara dökülüyorlar....... Kardeşlik kelimesini içtenlikle tüm saflığıyla söyleyen sadece biziz..........
|
evet kardeşime hak veriyorum kürt benim asla ve kat,a kardeşim olamaz
ben içlerinde çalıştım ne dümenler çeviriyolar bi bilseniz sizde kabul etmezsiniz insanın yüzüne gülüp arkasından neler çevirdiklerini anlatsam burası yetmez emiin olun .içimizde kendimize düşman yetiştiriyoruz hemde işimizi vererek yani karnını doyurup cebinede parasını koyuyoruz git silah al gel bizi vur diyoruz açık açık.ben bu kadarını yazayım gerisini siz çözersiniz. |
[B]Kimse kimseyi sevmek zorunda değildir. Sana göre kardeştir bana göre degildir. Bu Herkese göre degişir.
Fakat yorumları yaparken terbiye sınırları içinde ve başka ırktan olsa bile onları üzecek onları ezici sözlerde bulunmayalım. [/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:13. |