![]() |
Camiler Doldu Taştı
[IMG]http://www.sivaslilar.net/images/stories//ozelgunler/cemaattv1.jpg[/IMG]
11 ayın Sultanı Mübarek Ramazan ayının ilk günün Cuma gününe rastlaması nedeniyle Sivas'ta camiler dolup taştı. Ramazan ayının feyzi ve bereketinden yaralanmak isteyen Müslümanlar ibadetlerini yerine getirmek için camilere koştu. Dün Cuma Namazı’nda özellikle şehir merkezinde ki Kale Cami, Paşa Cami, Ulu Cami ve Meydan Cami başta olmak üzere tüm camilerde büyük bir yoğunluk yaşandı. Camilere sığmayan cami cemaati cami avlusunda Cuma Namaz’larını idrak ettiler. [B] KABRİSTANLIKTA DA YOĞUNLUK VARDI [/B] Ramazan ayının ilk Cuma’sında Yukarı Tekke’de ki Abdulvahabi Gazi Türbesi’ni ziyaret eden vatandaşların yanı sıra kabir ziyareti için kabristanlığı dolduran insanlar ellerini semaya açarak dua ettiler. Cuma Namazı öncesi ve sonrasında kabristanlığı ziyaret eden vatandaşlar, Ramazan ayının hayırlara vesile olması için bol bol dua ettiler |
Cevap: Camiler Doldu Taştı
ALLAH KABUL ETSİN ...................
NİCE RAMAZANLARA TERAVİH NAMAZALARINA.............. |
[B][I]Allahim sana acilan sana yalvaran elleri geri cevirme YARABBIM...............[/I][/B]
|
Allah ım ne güzel bir durum... hele ki Ulucamiide namaz kılmak o gizemli kapısından içeri şöyle bir göz süzüp sohbet halkalarına bakmak... Ramazan bütün güzelliği ile geldi hoşgelmiş sefalar getirmiş...
|
[B]sivas dahil her yerde aynı coşku oluyor ramazanın bereketi işte [/B]
|
[COLOR="DarkSlateGray"]Maasallah,
Bende Kale Camii´sini seviyorum,hem carsinin ortasinda hemde kücük sirin bi hali var...:)[/COLOR] |
[B]Ulu camii de namaz kılmayı özledim :([/B]
|
[QUOTE=Cley;452212][B]Ulu camii de namaz kılmayı özledim :([/B][/QUOTE]
senin için kılayım.. |
[B][I]Cematle namaz kilmanin sevkide bir baska................[/I][/B]
|
[COLOR="DimGray"]Ulu Camii´minaresi egik olan Camii mi ?:rolleyes:
Hic girmedim icine,biraz uzak:rolleyes: Güzeldir herhalde...[/COLOR] |