Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anasayfa Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivas'ta CHP Kutlaması (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=30968)

Sivaslilar.Net 10.09.2009 03:14

Sivas'ta CHP Kutlaması

[IMG]http://www.sivaslilar.net/images/stories/1.chp.jpg[/IMG]

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Sekreteri Osman Özler, “Kuruluşumuzun 86. yılını gururla kutluyoruz” dedi. CHP΄nin 86. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla CHP Sivas İl Teşkilatı üyeleri, Cumhuriyet Meydanı΄ndaki Atatürk Anıtı΄na çelenk sundu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı΄nın okunmasının ardından Selçuk Parkı önünde basın açıklaması yapan CHP İl Sekreteri Osman Özler, Mustafa Kemal Atatürk΄ün önderliğinde Anadolu ve Rumeli Müdafa-i Hukuk Cemiyeti΄nin devamı olarak 9 Eylül 1923΄te kurulan partilerinin 86. yıl dönümünü kutlamak için kurucu genel başkanlarının manevi huzurunda saygıyla eğildiklerini söyledi.

Sinsi emellerine ulaşmak isteyen küresel güçlerin yerli işbirlikçileri ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi΄ne saldırdığını öne süren Özler, şunları kaydetti:

“Çünkü Cumhuriyet Halk Partisi΄ni, Cumhuriyetin kurucu partisini etkisiz kılmadan emellerine ulaşmalarının mümkün olmadığını çok iyi bilmektedirler. Cumhuriyet Halk Partisi tarihsel misyonu, demokratik, laik, sosyal, hukuk devletine olan inanç ve bağlılığı ile vatanımızı, ulusal çıkarlarımızı, halkımızla birlikte her türlü saldırıya karşı koruyacak güce ve ulusal bilince sahiptir. Cumhuriyet Halk Partililer olarak ulusumuz ve vatanımız üzerinde oynanmak istenen oyunları çok iyi biliyoruz. Ulusumuz müsterih olsun. Cumhuriyet Halk Partisi΄nin inançlı kadroları her zaman olduğu gibi bugün de ulusal bütünlüğümüzü, vatanımızı, Cumhuriyetimizi, demokrasimizi Atatürk ilke ve devrimlerini yaşatmak için halkımızla el ele dimdik ayaktadır. Kuruluşumuzun 86. yılını gururla kutluyoruz” dedi.

Salim58 10.09.2009 07:08

Cevap: Sivas'ta CHP Kutlaması

[B]muhalefet yapılmadan hatalar anlaşılmaz

bizde chp nin 86 ıncı kuruluş yılını kutlarız[/B]

Siyahnur 10.09.2009 13:40

[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DarkSlateGray"]hayirli olsun :)
Bi yazar (adini unuttum) diyorduki :CHp nin yani Baykal in artık her reddetigini güzel olduguna inanmaya basladim sözünü hatırladim...:D [/COLOR][/FONT][/B]

barikat58 10.09.2009 13:45

hayırlı olsun kutlarım.nice muhalefetlere

Dilsad Hatun 10.09.2009 19:27

[B]Hayirli olsun Nice senelere :)[/B]

Arif Coşkun 10.09.2009 19:37

Geçmişi çok önemli ve de büyük anlamı olan Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu CHP'ye daha nice 86. Senelere,

Kibrisli 10.09.2009 19:43

Aylardır yazmadım sadece okudum ancak birşeyi belirtmek isterim... CHP'nin resmi kuruluş günü 9 Eylül'dür yani İzmir'in kurtuluşu ancak Fiili yani gayri resmi kuruluş günü Atatürk'ün söylemi ile 4 Eylül 1919'dur yani Sivas Kongresi...

Hayırlı olsun kendisine halk tarafından verilen görev ne olursa olsun hep layığı ile yaptıklarını düşünüyorum... Belki kendilerini anlatmakta biraz zorlanıyorlar o kadar...

gönlüm58 10.09.2009 20:48

Büyük önder Mustafa KEMAL ATATÜRK'ün kurdugu chp'ye daha nice senelere....İktidar olup vatan topraklarını satmaktansa,onurlu ve şerefli muhalefet yapmak çok daha güzel...

GuNaY 10.09.2009 20:56

[B]Demokrasinin yapıtaşlarından olan CHP'nin 86. kuruluş yıldönümünü kutlarım. Nice senelere...[/B]

Cley 10.09.2009 21:05

[B]Kurluş yıldönümlerini kutlarım. Daha nice muhalefetlere...[/B]

WEZ Format +2. ?uan Saat: 18:04.