![]() |
DAVETLİSİNİZ :)
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=13128&token=45861[/IMG]
BUYURUN İFTARI BİRLİKTE YAPALIM :) Menü: 1- Kuru ve taze yeşil soğan 2- Köy ekmeği 3- Çökelek 4- Ayran 5- Yemekten sonra nostaljik ortamda gaz ocağında demlenmiş mis gibi çay :D 17 Eylül 2009 Yer özel tasarlanmış sivaslilarnet yemek salonu:) Rez. İçin acele edin yerimiz sınırlı sayıdadır. :) |
Cevap: DAVETLİSİNİZ :)
[B][I]Abicigim böyle bir davete elbette geliriz ,sagol abicim yarin sivaslilar salonundayim[/I][/B]
|
[B]Yiğit muhtaç olmuş kuru soğana :)...[/B]
|
Islerim cok yogun ama bu iftar kacmaz, kesinlikle katilmak istiyorum, düzenleyene, emegi gecenlere sonsuz tesekkürler.
|
sofran halil ibrahim sofrası olsun allah kabul etsin
yerim uzak bodrum hanen şen olsun allah gönlüne göre versin |
[QUOTE=sandalli;462648]Islerim cok yogun ama bu iftar kacmaz, kesinlikle katilmak istiyorum, düzenleyene, emegi gecenlere sonsuz tesekkürler.[/QUOTE]
Bekliyoruz Hasan'cım teşekkür ederiz. Fazla rağbet olamdığına göre demek menü beğenilmedi, eh ne yapalım sağlık olsun bizde bir dahakine daha farklı bir menü sunarız :) |
1- Kuru ve taze yeşil soğan
2- Köy ekmeği 3- Çökelek 4- Ayran 5- Yemekten sonra nostaljik ortamda gaz ocağında demlenmiş mis gibi çay :D [B][I][COLOR=blue]süpermis ya uzun zamandir özledigim iftar tsk [/COLOR][COLOR=red]ama cok uzaktayim nasil gelirim:((((([/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=arifcoskun;462645][IMG]http://i29.tinypic.com/14tqbdu.jpg[/IMG]
BUYURUN İFTARI BİRLİKTE YAPALIM :) Menü: 1- Kuru ve taze yeşil soğan 2- Köy ekmeği 3- Çökelek 4- Ayran 5- Yemekten sonra nostaljik ortamda gaz ocağında demlenmiş mis gibi çay :D 17 Eylül 2009 Yer özel tasarlanmış sivaslilarnet yemek salonu:) Rez. İçin acele edin yerimiz sınırlı sayıdadır. :)[/QUOTE] [B]gerçek çok özlediğim bi menü on çeşit yemek göreceğime bu menüyü tercih ederim yufka ekmek arası çökelekle soğan bide soğuk su üzerine bu dileğimi son bi hafta içinde gerçekleştireceğim inşallah[/B] [B]not..davete icabet edenlerdenim varım varım varım tam benim menü[/B] |
[QUOTE=seheresma;462881]1- Kuru ve taze yeşil soğan
2- Köy ekmeği 3- Çökelek 4- Ayran 5- Yemekten sonra nostaljik ortamda gaz ocağında demlenmiş mis gibi çay :D [B][I][COLOR=blue]süpermis ya uzun zamandir özledigim iftar tsk [/COLOR][COLOR=red]ama cok uzaktayim nasil gelirim:((((([/COLOR][/I][/B][/QUOTE] Ne kadar uzak olursa olsun yeterki kalpler, gönüller bir olsun, biz senin orada olduğunu kabul edicez, teşekkür ederiz .:) |
5- Yemekten sonra nostaljik ortamda gaz ocağında demlenmiş mis gibi çay :D
ben bu kısmına katılmak isterim.... |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 00:58. |