Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Diğer Konular (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=34)
-   -   Muhabirin gafı... (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=31256)

Salim58 29.09.2009 15:05

Muhabirin gafı...
 
[COLOR="Sienna"][FONT="Arial Black"]Gazeteci soru sorarken büyük bir gafa imza attı. Teselli etmek Bahçeli'ye düştü. "Başbakan bile yaptı" dediği gaf Öcalan ile ilgiliydi. [/FONT][/COLOR]



[COLOR="Black"][FONT="Arial Black"]MHP lideri Devlet Bahçeli'nin basın toplantısı sonrasında gazeteciler soru sorarken Milliyet Gazetesi parlamento muhabiri Önder Yılmaz büyük bir gafa imza attı, teselli etmek Bahçeli'ye kaldı.

Önder Yılmaz, Bahçeli'ye soru sormak için söz aldı ve cümlesine, "[COLOR="Sienna"][FONT="Arial Black"]Sayın Öcalan..."[/FONT][/COLOR] diye başladı. MHP milletvekilerinin neredeyse tamamının bulunduğu salonda büyük bir uğultu koptu. Bunun üzerine Yılmaz kızardı, kekelemeye başladı ve [COLOR="DeepSkyBlue"][FONT="Arial Black"]"Öcalan, Öcalan..." [/FONT][/COLOR]diye sözlerine devam etti. Sorusunu tamamladı.

MHP lideri Bahçeli soruya yanıt vermeden önce, "Üzme kendini, üzme... Başbakan söyledikten sonra sen söylemişsin ne olur" dedi ve gülümseyerek teselli etti. Ardından da Önder Yılmaz'ın sorusunu yanıtladı.

Toplantı sonrasında milletvekilleri de Önder Yılmaz'a "Bugün sen haber oldun" diye takılıp moral vermeye çalıştılar.[/FONT][/COLOR]

altuntas58 29.09.2009 15:24

Cevap: Muhabirin gafı...
 
[B]İnsan oğlu beşerde şaşarda hatalar bizim için[/B]


WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:03.

Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.


Copyright © - Bütün Haklar Sivaslilar.net'e aittir.