![]() |
ATM'yi Kilitledi
[IMG]http://www.sivaslilar.net//images/stories/1.atm.jpg[/IMG]
Sivas’ta para çekmek için gittiği ATM’de kartı sıkışan 55 yaşındaki Kemal Ceran, nalburdan aldığı zincir ve asma kilitle ATM kabinini kilitledi. ATM’nin kapısına iliştirdiği kâğıda da telefon numarasını yazan Ceran, oradan ayrıldı. İhbar üzerine ATM’ye gelen ve kilidi gören banka görevlileri durumu polise bildirdi. Polis, ATM’deki telefon numarasını arayarak Ceran’ı çağırdı. Kısa sürede gelen Ceran, yanında getirdiği anahtarla kilidi açtı. Banka görevlilerinin “Hiç yardımcı olamayacağız, git orayı bekle” dediklerini öne süren Ceran, “Ben de kendimi sağlama almak, kartımı başkalarının kullanmasını önlemek için kapıya kilit vurdum gittim” dedi. Polis, banka görevlilerinin şikâyetçi olmadığı Ceran’ı ifadesini aldıktan sonra serbest bıraktı. |
Cevap: ATM'yi Kilitledi
[B]Helal olsun. İyi yapmış.[/B]
|
[B]Ceran'nin ne isi var orda :confused: Helal olsun soydasima . Artik bankacilarada mi guvenmez oldu milletim :)[/B]
|
[B][I][CENTER]ÇARASİZSENİZ ÇARE SİZSSİNİZ...[/CENTER][/I][/B]
Amcayı tebrik ediyorum atmnin basında da beklememiş kilitleyip evine gitmiş:) |
Olay budur, tebrikler üstadim.
|
İyi ATM'yi söküp evine götürmemiş akıllı adammış tebrikler :)
|
[QUOTE=arifcoskun;468474]İyi ATM'yi söküp evine götürmemiş akıllı adammış tebrikler :)[/QUOTE]
Söküp evine götürse suçlu duruma düşecek.Arif abi dediğin gibi akıllı adammış;) |
[B] Aslında daha kolay yöntemi var telefon ederek kartını iptal ettirebilirdi ama sayın ceran bu yöntemi secmiş olması çok ilginc[/B]
|
[I][B]ilk duydugumda olay karadenizde geciyor sanmıştım :)[/B][/I]
|
[B]helal bee :)
benim dedem çok kızar atm lere bi kerede fazla vermiyor diye :D[/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:24. |