Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=175)
-   -   Vatandaştan Göstericiyi Meydan Dayağı (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=31351)

sivaslıgenç 06.10.2009 16:09

Vatandaştan Göstericiyi Meydan Dayağı

Taksim'i savaş alanına çeviren göstericiler kaçarken Tophane tarafında toplanmaya başladı. Bu esnada gruba müdahale eden öfkeli vatandaşlar, aralarına aldıkları bir göstericiye adeta meydan dayağı atarken polis yetişti ve...

Polis müdahalesinin ardından yüzleri maskeli bazı gruplar, Tophane'ye doğru kaçtı. Polis ekipleri göstericileri kovalarken, grup bir yandan da güvenlik güçlerine taş ve bilye attı. Tophane'nin alt kısımlarına doğru inen göstericiler, polisten kurtulmayı başarsa da vatandaşların hışmına uğradı. Öfkeli vatandaşlar, ellerine geçirdikleri taş ve çeşitli nesnelerle göstericilere müdahale etti. Halkın müdahalesi sırasında ilginç görüntüler yaşanırken, öfkeli vatandaşlar aralarına aldıkları bir göstericiye adeta meydan dayağı attı.

Bu sırada Tophane'ye gelen polis ekipleri, vatandaşların arasında kalan göstericiyi kurtardı. Öfkeli grubun elinden kurtulan gösterici, dayak konusunda polis ekiplerinden de nasibini aldı.

Video için tıklayın.

[url]http://www.iha.com.tr/haber/videowatcher.aspx?vid=5360&cid=735[/url]

sivaslıgenç 06.10.2009 16:28

Cevap: Vatandaştan Göstericiyi Meydan Dayağı

Yıllar önce yine Taksim olması lazım buyuk bir ihtimalle, videoda izlediğimiz gibi anarşistler bankaların camlarını kırıp döktü, arabaları parçaladı ve daha sonra yakaladıkları sivil polisi açımasızca dövdüler , suratını jiletle kestiler.Yine aynı görüntüler ve aynı kişiler.
Bu ülke böylelerine kalmaz kalmayacakta.

seva 09.10.2009 14:01

Bunlara ödetirecekler bir bir

özge58 10.10.2009 09:38

[B][U]bu insanlari bu hale getirenler once odeyecekk bir bir daha sonra ne yanlis yapilmissa onlar odetilmelii bir bir...[/U][/B]

sivaslıgenç 10.10.2009 11:16

[QUOTE=özge58;470097][B][U]bu insanlari bu hale getirenler once odeyecekk bir bir daha sonra ne yanlis yapilmissa onlar odetilmelii bir bir...[/U][/B][/QUOTE]

Bu insanlar da akıl olsa bunları yapmazlar hemen suçu başkasında aramayalım görende iyi bir şey yapmışlar snacak.

besyo_cu 10.10.2009 11:27

[B]Amaç gösteri yapmak mı yoksa çevrede bulunana Cafe , Banka gibi çeşitli dükkanlara zarar vermek mi ?

İMF başkanına 'Nİke' ayakkabı fırlatan zihniyetten ne beklenir. Amaçlarının İMF i protesto etmek olmadıkları ortada vatandaşlarımızı kutlarım gerekeni yapmışlar...[/B]

Salim58 10.10.2009 11:55

[B]bunların amacı belli hem devlete hemde millete zarar vermekten başkada bi amaçları yok bunlara su sıkıp ıslatmaktansa boğazın serin sularına batırıp çıkaracaksın belki akıllanırlar[/B]

Salim58 10.10.2009 12:02

[B]bu devlet bizimse gerekirse yalakalıkta yaparız kişilere yalakalık yapmaktansa devlete yalakalık yapmayı tercih ederim benim devletime karşı şiddet kullanacak benim milletime zarar verecek bende alkışlayacağım yok öyle herkes haddini bilecek bunun zararını bende çekiyorum[/B]

ONuR 10.10.2009 12:05

3-5 çapulcu denilenler ne biçim insanlarsa bütün eylemlerin altından onlar çıkıyor.Onlarca insan kaldırım taşlarını söküp devletin polisine,ülkesinin bankasına,komşusunun dükkanına saldırıyor.

Hep 3-5 çapulcu yapıyor bunları.Nerede sağduyulu insanlar?.Neden engellenmiyor bu çapulcular.?

Gereken tepkiyi gösteren vatandaşlarımızı canı gönülden kutluyorum

Salim58 10.10.2009 12:24

[B]bu arkadaşı daha uygun mesajlar yazmaya davet ediyorum kışkırtmak ve bazı konuları ısıtıp buraya taşıması hiç uygun değil kendi adıma konuşuyorum anlamayana anlayacağı dilden konuşmak vacip olur[/B]

WEZ Format +2. ?uan Saat: 07:38.