![]() |
Sitenin Rengi Madımak_58
[B][I]Sivaslılar.net, Sivaslıların sitesidir. Sivas, değişik inanç, mezhep ve görüşleri içinde barındıran bir şehirdir. Sünnisi, alevisi, kürtü, türkü yılarca içiçe, gönül gönüle beraber yaşamıştır. Sitemiz kurulduğundan beri aynı güzellikler, aynı renkler buraya da yansımıştır. Son günlerde bazı yanlış anlamalar yüzünden kimi üyelerimiz siteye gelmek istememektedirler. Sevgili kardeşim, hemşehrim, sitemizin renkli yüzü Madımak 58´de bunlardan biridir. Ben sevgili Madımak 58´e yeniden sitemizde aktif olmasını rica ediyor, sizin de bu konuda desteklerinizi bekliyorum.
Saygimla[/I][/B] |
Cevap: Sitenin Rengi Madımak_58
[B]Burası Sivaslıların sitesidir. Herhangi bir cemaatin ideolojinin partinin sitesi değildir. Sivaslı olan ve kendini Sivaslı hisseden herkese açıktır. Madımak-58 ile Sivaslı olmamız dışında herşeyimiz farklı olsa da fikirlerini benimsemesemde saygı duyarım. Tekrar aktif olmasını temenni ediyorum. Sitemize renk katan birisiydi kendisi ( pembe renk :) )[/B]
|
[B][I]Evet kendisinin pembe yazılarını özledik...:)
Tekrar online görmek istiyoruz, qio o kadar çiçek verdi en azından girsin onlara bi teşekkür etsin yaw...:D[/I][/B] |
[COLOR="Magenta"][B][I]Sitemizin en renkli kişilerinden biridir Madımak 58, bir çoğunun kafa sallayıp tasdik ettiği konulara muhalif bakışıyla hareket getirmiştir. Bilgisi ve sıradışı görüşleriyle ufkumuzun açılmasına yardımcı olmuştur. Ben şahsen O´nun yazılarını, eleştirilerini çok özledim. Bir an önce dönmesini arzu ederim. [/I][/B][/COLOR]
Rengini bile özlemisiz |
Hergün msn'de kendisiyle görüşsemde , sitedeki yokluğu hissedilmiyecek gibi değil. Sitede en son tartışmada haketmediği kişisel saldırıya mahruz kaldı , çok gururludur o kolayı seçmeyip etkiye tepki göstermeyip nazikçe siteden ayrılmış hassastır Madımağım kırılan kalbinin iyileşmesi için kelimelere , iknaya değil zamana ihtiyacı var . Bu konu hakkında tek söyleyebileceğim kendini fazla özletme ;)
|
[QUOTE=YILDIRIM;469691][B][I]Evet kendisinin pembe yazılarını özledik...:)
Tekrar online görmek istiyoruz, qio o kadar çiçek verdi en azından girsin onlara bi teşekkür etsin yaw...:D[/I][/B][/QUOTE] Ben teşekkürümü aldım kardeşim hiiç endişen olmasın :) |
madımak kardeşim adın gibi güzel ve tatlısın üzme bizi seni çok özlüyoruz lutfen kırma bizi ve geri dön seni bekliycez .
|
[B]bi oylama yapılsa en çok oyu ben veririm heralde düşünceler farklı olabilir ama gerçekten madımak58 bu siteye renk katıyor yakın zamanda döner diyor ve bekliyorum [/B]
|
[B]madımak58 kıymetli ve saygılı bi kardeşimiz ben bide abircanı merak ettim nekadar tartışsak ta oda bu sitenin olmazsa olmazlarından onu neden arayıp sormaz olduk onuda beklediğimi belirtmek isterim[/B]
|
[QUOTE=Salim58;469729][B]madımak58 kıymetli ve saygılı bi kardeşimiz ben bide abircanı merak ettim nekadar tartışsak ta oda bu sitenin olmazsa olmazlarından onu neden arayıp sormaz olduk onuda beklediğimi belirtmek isterim[/B][/QUOTE]
Kesinlikle abırcan´da bu sitenin olmazsa olmazlarından, gelmesi için ısrar edilmeli. Madımak 58 sitede aktif bir üye´, ben uzun süredir forumda yazısını göremeyince merak ettim, kırıldığını öğrenince çok üzüldüm ve davet etme gereği duydum. Umarım bira an önce o güzel yorumlarını yeniden görürüz. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:39. |