Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=175)
-   -   ÖNYARGILI DAVRANDIĞIM İÇİN TÜM SİTEDEKİ KARDEŞLERİMDEN ÖZÜR DİLİYORUM (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=31517)

seten65 16.10.2009 13:23

ÖNYARGILI DAVRANDIĞIM İÇİN TÜM SİTEDEKİ KARDEŞLERİMDEN ÖZÜR DİLİYORUM

[COLOR="Purple"][B] Canım kardeşlerim beni engellediginizi düşündügüm için hepinizden özür diliyorum,şuan evimdeyim ve sorunun pcden kaynaklı oldugunu anladım hepiniz hakkınızı helal edin özellikle Salim kardeşimin başının etini yedimçok çok özür diliyorum haklarınızı helal edin bu sefer büyükten kusur küçüklerden af hepinize sonsuz saygılar ve sevgiler kardeşlerim.[/B][/COLOR]

Salim58 16.10.2009 13:40

Cevap: ÖNYARGILI DAVRANDIĞIM İÇİN TÜM SİTEDEKİ KARDEŞLERİMDEN ÖZÜR DİLİYORUM

[B]bende size teşekkür ederim keşke herkes sizler gibi sabırlı ve anlayışlı olsa

sorununuz çözüldüğü içinde ayrıca sevindim

iyi formlar [/B]

seten65 16.10.2009 13:43

[COLOR="DarkRed"][B]Çok teşekkür ederim kardeşim destegin ve anlayışın için[/B][/COLOR]

ayten58 16.10.2009 14:06

aferin işte böyle ben size büyüğünüze saygılı olun demiştim
sözümü tuttuğun için teşekkürler canım
bidaha iyice araştırmadan kimsenin günahını alma emi canım
ay seteeen canım benim şaka yaptım sakın alınma emi güya kendimi teselliye çalışıyorum çaktırma ama yinede olmuyor yav neyse salim kardeşim bu yukardaki yazdığın sözlerden bende nasiplendimmi acep hani varya keşke herkes sizler gibi sabırlı olsa falan ben sabırsızımda onu sordum ben eyle ya.

Salim58 16.10.2009 14:09

[QUOTE=guldane;471987]aferin işte böyle ben size büyüğünüze saygılı olun demiştim
sözümü tuttuğun için teşekkürler canım
bidaha iyice araştırmadan kimsenin günahını alma emi canım
ay seteeen canım benim şaka yaptım sakın alınma emi güya kendimi teselliye çalışıyorum çaktırma ama yinede olmuyor yav neyse [B][COLOR="Sienna"]salim kardeşim bu yukardaki yazdığın sözlerden bende nasiplendimmi acep hani varya keşke herkes sizler gibi sabırlı olsa falan ben sabırsızımda onu sordum ben eyle ya[/COLOR].[/QUOTE][/B]

[B]sizle bi alakası yok lütfen böyle düşünmeyin genel anlamda konuştum kişi olarak düşünmedim[/B]

Kardelencicegi 16.10.2009 14:12

[B][I][COLOR="DarkRed"]Insan sabirli ve seviyeli olursa asamayacagi engel & sorun yoktur.
Seten bacim anlayisinzi icin ben size tsk ederim.

Not:
Benim de huyum kiseninlafinin altinda kalmam.
Bu kisi cok sevdigim & deger verdigim biride olsa genelleme yaparsada lafini alir.
Bu nedenle ben cok degerli bir insani kaybettim.
{Sinirine hakim olamayip genelleme ytaptigi icin.}
Ben onu yinede cok seviyorum. Bende degeri aynidir.
Geri gelmeyecek bunuda cok iyi biliyorum ama cani sag olsun.[/COLOR][/I][/B]

seten65 17.10.2009 15:36

[COLOR="Purple"][B]:):):)teşekkürler kardeşlerim.[/B][/COLOR]

WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:52.