![]() |
Gurbetçilerimize Uçuş Müjdesi
[IMG]http://www.sivaslilar.net/images/stories/asib_ucak.jpg[/IMG]
Geçtiğimiz sezonda iptal edilen Alman –Sivas direkt uçuşları ASİB’in girişimleri ve Sivaslıların yoğun talebi üzerine Öger Türk Tur tarafından yeniden başlatıldı. Öger Türk Tur’dan Atilla Berberoğlu sitemize yaptığı özel açıklama da; ‘’ Allah kısmet ederse 2010 Mayıs ayında Düsseldorf’dan Sivas’a ilk uçuş gerçekleştirilecektir. Bu kararımızda ASİB’in ısrarlı takibi ve Sivaslıların bu konuda ki hassasiyeti önemli rol oynamıştır. ASİB yönetim kuruluna Öger Türk Tur’a güveninden ve desteğinden ötürü teşekkür ediyorum. Öger Türk Tur Almanya – Sivas direk uçuşları Eylül ayı sonuna kadar devam edecektir. Siteniz aracılılığı ile Sivaslıların Almanya’nın hangi bölgelerinden sefer düzenlenmesini istediklerini de öğrenerek bu verilere göre program yapacağız. Öger Türk tur olarak Sivas’a yeniden sefer düzenleyecek olduğumuz için mutluyuz, inşallah Sivaslılarda bu seferlere teveccüh gösterek bize destek vereceklerdir.’’ Dedi. [B][I]Sivaslilar.Net Özel Haberi [/I][/B] |
Cevap: Gurbetçilerimize Uçuş Müjdesi
Oh Be Sonundaaa ! :D
Münster den Olsa ii olur düsseldor uzak bizee :D |
insallah frankfurt seferleride ayarlanirsa cok iyi olur
|
Bir süre sonra yolcu çok olmayacağı için iptal olur tekrar...
|
Emek,ısrar,Sivaslılık budur!Tebrikler!
|
[B]köln ve stutgart da olmasi lazim ilk seferler buralardandi[/B]
|
herşeyi devletten beklememek lazım..gerçi beklesen de beklemekle kalıyorsun .. tebrik ediyorum ben de
|
[B]Asib'i bu güzel çalışmasından ötürü kutlarım. Teşekkurler Öğer Türk Tur...[/B]
|
[QUOTE=barikat58;475031]Bir süre sonra yolcu çok olmayacağı için iptal olur tekrar...[/QUOTE]
[B]Yapılan çalışmaların ürünü olan bu ulaşım için, destek vermekte yurt dışında yaşayan Sivas ve havalesinde yaşayan hemşehrilerimize düşmektedir. Ayrıca Öger Türk Tur'un Sivas'ımız için proğrama aldığı seferler için kutluyor, bu seferlerin düzenlemsinde emeği geçen başta ASİB başkanı Rüştü Elmas olmak üzere tüm yönetim kurulunu tebrik ediyorum.[/B] |
[B]tebrikler teşekkürler güzel bi uygulama inşallah devamlı olur.[/B]
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 22:02. |