![]() |
Aç kapıyı hanım.inşallah ben geldim
[CENTER][COLOR=dimgray][FONT=Comic Sans MS]Aç kapıyı hanım.inşallah ben geldim............. [/FONT][/COLOR]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=dimgray]Adam bir akşam vakti hanımına:[/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=dimgray]-Yarın yağmur yağarsa evdeyim.Yok eğer yağmazsa tarlaya gidip çift süreceğim demiş.[/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=dimgray]Hanımı:[/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=dimgray]-İnşallah söyle bey inşallah.[/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=dimgray]Adam:[/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=dimgray]-Ne inşallahı hanım,bunun inşallahı maşallahı mı var.Zira ortada iki seçenek var,bir üçüncüsü yok ki,dedim ya,yağarsa evdeyim,yağmazsa tarladayım, der.[/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=dimgray]Hasılı hanımı,sen yinede inşallah de,bakalım sabah ola hayr ola diye,ne kadar ısrar etsede,Adam inadına demez inşallah.[/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=dimgray]Neysee,Sabah olur,hava açık ve gayet güzeldir.Bizim ki hazırlanır ve yola çıkar.Derken olan olur.[/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=dimgray]Şöyleki:[/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=dimgray]O gece bir cinayet işlenmiş ve her yerde faili aranıyormuş.[/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=dimgray]Tam o sırada bizimkinin etrafı sarılır ve hiç bir yere gidemezsin derler.[/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=dimgray]Zira katil onun tıpatıp aynısı.[/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=dimgray]Her ne kadar ben masumum bu işte bir karışıklık var dese de kar etmez ve içeri alınır.[/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=dimgray]Sorgu süal derken hasılı sabaha kadar adam ecel terleri döker.[/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=dimgray]Yorucu,bir o kadar da meşakkatli geçen bir geceden sonra,gelen bir haberle,gerçek failin yakalandığı ve suçsuz olan bu adamın da derhal serbest bırakılması şeklinde anons yapılr.Ve adam serbest bırakılır.[/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=dimgray]Adam,Başına gelen bunca aksilikten sonra iyice yıkılmış,güç takatı kesilmiş,iki büklüm olmuş bir halde Evinin kapısını çalar.Hanımı,[/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=dimgray]-KİM O ? diye seslenince,Adam:[/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=dimgray]-"AÇ KAPIYI AÇ HANIM. İNŞALLAH GELEN BENİM."der. [/COLOR][/FONT] [/CENTER] |
Cevap: Aç kapıyı hanım.inşallah ben geldim
[B]gelmeden geleceği bilemediğimiz gibi olmadan olacaklarıda bilmiyoruz
keşke her işimizde ve günlük hayatta her işe(İNŞALLAH) diyebilsek .. güzel bi paylaşım teşekkürler elinize emeğinize sağlık..[/B] |
:):)sonu güzeldi ya gülümsedm gercekten :):)
Cok güzel bir paylaşım Allah razı olsun gerçekten bazen unutuyoruz halbuki inşeallah demek Allah isterse demek Allah istemse biz parmağımızı bile kıpırdatamyız o yüzden her daim inşeallah diyelim |
[B]Cok güzeldi :) Allah razi olsun insaAllah :)[/B]
|
Demekki herşeyin hayırlısı isteyecez....
|
ahanda ben geldim inşallah ya ne kadar güzeldi dilsatcım teşekkür ederim canım eline yüreğine sağlık allaha emanet ol inşallah.
|
pardon gülruba isim karışıklığı yaptım maşallah bidaha olmaz inşallah.
|
[COLOR="DimGray"][FONT="Comic Sans MS"]Allah c.c cümlemizden razı olsun inşAllah.....değerli yorumlarınız için sağolun :) :rolleyes: önemli değil ayten :)[/FONT][/COLOR]
|
COK GÜZELDİ.İNŞALLAH DEVAMLARINIDA OKURUM.HAYIRLI GECELER.
|
[COLOR="DimGray"][FONT="Comic Sans MS"]sağolun efendim İnşALLAH ...[/FONT][/COLOR]
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:59. |